Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gorgo 20 kérdése:

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Haverjaim mostanában qurvázni járnak. Engem is hívtak már , meg volt olyan is hogy be akartak fizetni egy szopásra, de valahogy nem fekszik ez a téma nekem. Jó persze ki nem örülne hogy ingyen perkáztassák a cerkát, de nekem valahogy nem jönnek be a prostik. Én eleve azt szeretem egy lányban meg az izgat fel, ha tudom még kevesen voltak vele vagy ha szerencsém van még érintetlen és így teljesen az enyém. De legalább is nem kur minden nap 20 másik pasassal. Attól élvezem az együttlétet hogy tudom hogy a másik félnek is jo és érzem hogy szeret meg tudom hogy csak én kaphatom meg. Egy hivatásosnál az egész egy oldalú dolog és még a pénzt is tudnám jobb helyre tenni. Most én vagyok túl régimódi hogy nem jön be a prosti téma?

2014. júl. 2. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Nekem sem, soha nem is voltam "szakembernél" :))

Jogod van eldönteni, hogy mi jön be és mi nem, és aszerint élni. Nekik meg tiszteletben tartani.

Ne foglalkozz vele, ha meg akarják magukat alázni ám tegyék. Neked nem kötelező. Egyébként a szép, igényes, kultúrált szeretkezést preferálom én is, nem nagyon értem mi a jó a prostiban.

Én amondó vagyok, hogy egy bizonyos értelmi szint felett a szex nem csak az orgazmusról szól.

2014. júl. 2. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, te normális vagy.
2014. júl. 2. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is, te vagy a normális, egészséges szexualitású.
2014. júl. 31. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, én is így gondolom. Kivéve akkor van értelme, ha amúgy béna vagy a csajoknál. Pl nekem muszáj elmennem mert 26 évesen még mindig szűz vagyok. Volt már barátnőm, de a szex nem jött össze. Majd ha már ezen túlvagyok, én sem prostizok többet.
2014. júl. 31. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!