Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfi miért ilyen közvetlen?
Furcsálltam, hogy egy ismerős állandóan valami szextémát hozott fel véletlenszerűen a beszélgetéseink során, múltkor pedig mikor kérdeztem, hogy minden oké-e, mert szomorúnak tűnt, kibökte, hogy minden oké, csak nem szexelek.
Meglepődtem a közvetlenségén, mert egyáltalán nem ismerjük jól egymást, kb. 4-5-ször találkoztunk.
Teljesen biztos, hogy nem akar tőlem semmit.
Szóval akkor miért mond ilyeneket?
Hiába tornász a felesége, ha otthon nem tornászkodnak együtt :)
Szerintem vágyik arra, hogy valakinek kiöntse a szívét. De azért vigyázz, mert sokszor nem csak szóbeli vigasztalásra várnak.
"Hiába tornász a felesége, ha otthon nem tornászkodnak együtt."
:D :D
Ez a szívkiöntés amúgy elképzelhető, de pl. a feleségéről és családi tmákról amúgy nem szívesen beszél, kivéve a szex-dolgot. Az egész olyan furcsa.
Mert akit eddig megkérdeztem, és elmondtam miket mondott (vagy hogy néha ölelget, de amolyan barátilag), mindenki azt mondta, hogy "óóó, meg akar fektetni" stb.
De poénkodáson kívül semmi ilyen lépést nem tesz, szóval talán az egyik legfurcsább férfi, akivel valaha találkoztam.
lehet hogy mindenkivel közvetlen, akit egy kicsit is kedvel
nekem is van olyan ismerősöm, akit 1 hete ismertem, de már kb az egész élettörténetét elmondta
olyanokat is, amiket én max közeli ismerősöknek mondanék el
egyszerűen ilyen a természete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!