Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős férfi miért ilyen közvetlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfi miért ilyen közvetlen?

Figyelt kérdés

Furcsálltam, hogy egy ismerős állandóan valami szextémát hozott fel véletlenszerűen a beszélgetéseink során, múltkor pedig mikor kérdeztem, hogy minden oké-e, mert szomorúnak tűnt, kibökte, hogy minden oké, csak nem szexelek.

Meglepődtem a közvetlenségén, mert egyáltalán nem ismerjük jól egymást, kb. 4-5-ször találkoztunk.

Teljesen biztos, hogy nem akar tőlem semmit.

Szóval akkor miért mond ilyeneket?

2014. júl. 2. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok biztos benne h nem akar semmit tőled
2014. júl. 2. 10:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg biztos, mert ezeken a kommenteken kívül nem úgy viselkedik. Ráadásul én kövér vagyok, a felesége meg tornász volt. Szóval kizárt dolog.
2014. júl. 2. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Hiába tornász a felesége, ha otthon nem tornászkodnak együtt :)

Szerintem vágyik arra, hogy valakinek kiöntse a szívét. De azért vigyázz, mert sokszor nem csak szóbeli vigasztalásra várnak.

2014. júl. 2. 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:

"Hiába tornász a felesége, ha otthon nem tornászkodnak együtt."

:D :D

Ez a szívkiöntés amúgy elképzelhető, de pl. a feleségéről és családi tmákról amúgy nem szívesen beszél, kivéve a szex-dolgot. Az egész olyan furcsa.

Mert akit eddig megkérdeztem, és elmondtam miket mondott (vagy hogy néha ölelget, de amolyan barátilag), mindenki azt mondta, hogy "óóó, meg akar fektetni" stb.

De poénkodáson kívül semmi ilyen lépést nem tesz, szóval talán az egyik legfurcsább férfi, akivel valaha találkoztam.

2014. júl. 2. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:

lehet hogy mindenkivel közvetlen, akit egy kicsit is kedvel

nekem is van olyan ismerősöm, akit 1 hete ismertem, de már kb az egész élettörténetét elmondta

olyanokat is, amiket én max közeli ismerősöknek mondanék el

egyszerűen ilyen a természete

2014. júl. 2. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Aháá. Jó értem, akkor majd ezt igyekszem figyelembe venni, hogy ne lepődjek meg. :)
2014. júl. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!