Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogyha a pasim a volt csajával csókolozott?
Figyelt kérdés
A Pasim a volt csajával csólolózott és utána elmondta nekem és nem tudom hogy mit csináljak de ö megigérte hogy nem fog többet iet csinálni és bocsánatért esedezett! És nagyon látszott a szemébe hogy szeret és hogy tényleg bánja! Nagyon szeretem és ö is szeret engem!K+L=örökké együt!2010. jan. 5. 21:24
11/14 anonim válasza:
A soraidból azt vettem észre,hogy nagyon gyerekek vagytok még.Én ott hagynám a pasit.Mondjuk Te tudod,nem vadidegenek fogják helyetted eldönteni,és úgyis az lesz,amit a fejedbe veszel.
12/14 anonim válasza:
Kapd le te is, majd kérdezd meg, hogy ki csinálta jobban.
13/14 anonim válasza:
21:43 - Mi van, menstruálsz? Megpróbáltam szegény lány értelmi szintjén tudatni vele, hogy szemmel láthatóan makacsul ragaszkodik a barátjához, szóval totál feleslegesen tette fel a kérdést. A harag/gyűlölet/megbocsájtás amúgysem olyan érzés, ami egy csapat anoním véleményének megkérdezése után tör rád. Ha azon gondolkozol, hogy megbocsájtasz-e neki, akkor már részben megbocsájtottál. Ennyi.
14/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem te nagyon szereted ezt a fiut, és nem látod, hogy hibázott. Most biztos nem tetszenek a vélemények, tanácsok, mert magadban úgyis azt az egy pozitív választ látod meg, ami neked tetszik, amit hallani akarsz. Elmondok neked egy kis rövid történetet. Szóval volt egy barátom, akivel szakítottunk. Összejött egy másik lánnyal. Aztán pár hónap múlva véletlenül egy időben voltunk eg helyen, és csókolóztunk. Aztán megint csókolóztunk rá 1-2 hétre. Aztán jöttek az smsek, a talik, majd a csókolózásból szeretkezés lett, majd szakított a lánnyal és visszajött hozzám. Most voltunk 3 évesek :) Hidd el, a volt barátnőnél nincs roszabb és veszélyesebb. Ha smárolni akarna, csak úgy azt nem az exel tenné. (Ha a lányt még érdekli és ezek szerint érdekli, minden módszert bevet, hogy elvegye tőled. És nála van a fegyver, mert vannak közös emlékeik, stb.) Ha már az exel smárol egy ember, (jelen esetben a szerelmed), annak mindig kivétel nélkül van valami oka. És hogy ne csak rosszat mondjak, hanem azt is amit hallani akarsz, nem minden férfi egyforma. Velünk így volt, ő lehet más. De nem hinném, hogy tizen évesen más lenne. Főleg ha a tizen az valahol 15 körül van. Puszi, és gondold át, vagy legalább éreztesd vele,h most egy kicsit küzdeni kell, ha nem teszi idő kérdése és úgyis dob. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!