Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Te hogy reagáltál volna?
Jo a testem!:)
Szoval...ma öltöztem a suliban... a takarito nö benyitott,csak gatya volt rajtam... bámult egy kicsit, elpirult az arca,majd szo nėlkül kiment:)
Nagyon megbántam, hogy nem kezdemėnyeztem.
Most azon gondolkodom, hogy bele ment, volna vagy nem.
Lányok, ti ha ebben a helyzetben lettetek volna ės kezdemėnyezek,belementetek volna?
Persze,ha tetszenėk is.
Nem kislányoktol kėrdezem!:)
"17 vagyok...benyitsz egy terembe ės egy koskàs hasu helyes fiut látsz gatyában...egyedül van...ės te kinevetnėd?: D"
Pontosan, én 25 vagyok rendes egzisztenciával jó munkahellyel diplomával, sportolói múlttal, azt hiszed edzőtársaimnak talán nem kockás a hasa? Egy helyes pofitól meg egy jó testtől több kell ahhoz, hogy fogadjam az illető közeledését. 17 évesen meg nekem gyerek vagy. A felfogásod is gyerekes és nagyképű, hogy ha nem is hangosan kiröhöglek de mindenképp megmosolyogtam volna. Sok paszulyt kell még enned.
Nem sėrtettėl meg, inkább csak ideges voltam.
Ėn sosem akarok felnöni... ės jol nėzek ki, nincs kizárva semmi.
Tessėk... erröl beszėlek:P
Ja... jol nėzek ki:)
Andersen:
kérlek mesélj még magadról valami szépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!