Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Te hogy reagáltál volna?
Figyelt kérdés
Jo a testem!:)
Szoval...ma öltöztem a suliban... a takarito nö benyitott,csak gatya volt rajtam... bámult egy kicsit, elpirult az arca,majd szo nėlkül kiment:)
Nagyon megbántam, hogy nem kezdemėnyeztem.
Most azon gondolkodom, hogy bele ment, volna vagy nem.
Lányok, ti ha ebben a helyzetben lettetek volna ės kezdemėnyezek,belementetek volna?
Persze,ha tetszenėk is.
Nem kislányoktol kėrdezem!:)
2014. jún. 30. 23:29
1/21 anonim válasza:
Mit csinálsz te nyáron a suliba?
2/21 A kérdező kommentje:
Nekem mėg járnom kell:)
2014. jún. 30. 23:32
3/21 anonim válasza:
szoval te a nyár közepén milyen suliba jársz?
4/21 anonim válasza:
Hááát.....eldobtam volna a seprűt és rádvetem magam :)
5/21 anonim válasza:
Lényegtelen végülis Adonis: nem, nem másztam volna rád, úgy kb teljesen hidegen is hagyott volna az egész.
6/21 anonim válasza:
Nekem ha középsuliba jársz akkor gyerek vagy, kinevettem volna a kezdeményezést, igaz messze nem takarító vagyok.
7/21 A kérdező kommentje:
17 vagyok...benyitsz egy terembe ės egy koskàs hasu helyes fiut látsz gatyában...egyedül van...ės te kinevetnėd?: D
2014. jún. 30. 23:37
8/21 anonim válasza:
SWAG veszély. ai normálisan izmos, ilyet biztos nem kérdezne, meg hencegne a kockás hassal ;)
9/21 anonim válasza:
Benyögtem volna egy ohh,excuse me-t és kimentem volna. Fiatalka vagy még nekem:)
23L
10/21 A kérdező kommentje:
A kor az csak egy szám... nem függ össze azzal,hogy milyen ember vagy.
Kölsöre pedig nem mondnád meg rólam hogy ilyen fiatal vagyok.
Nem tudod mi ez a nagy kor mánia nálatok....
2014. júl. 1. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!