Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmnek 20ezer forint értékben veszek ékszert 2év után, az mennyire számít jó ajándéknak?
szerintem akár 1.000ft is ok lenne,mert nem az értéke számít
legalábbis remélem,mert különben megette a fene az egész kapcsolatot
Nem kell tudnia soha senkinek, hogy mennyiért vesz neki az ember ajándékot.
Remélhetőleg nem fogja elvinni megméretni, hogy hány karátos.
Köszönöm a gyors válaszokat!
A barátnőm nem pénzéhes, csak gondoltam valami szépet szeretnék venni neki, és tetszik neki az az ékszer amit most megszeretnék neki venni. Csak nem tudtam hogy az, hogy ilyen "drága" bír e bármi jelentőséggel, esetleg 2év után nagyon sok lenne.
utolsó kommentelő
Ebben teljesen igazad van, de őt nem feltétlen az érdekli hogy milyen mélyen nyúlok a zsebembe érte, neki ha egy darab drótot adnák az is jó lenne de mégis olyat akartam venni ami tetszik neki. Azt hogy öt év múlva mit kap nem tudom talán egy gyűrűt nagyobb jelentőséggel. És abban is igazad van hogy a nem feltétlen az "igazit" kereső nőszemélyek biztosan örülnek a drágábbnál drágább dolgoknak és akár a legdrágább is lehet nekik semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!