Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, veletek volt már ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Szóval, 3 napja minden előjele megvolt annak, hogy megjön a menstruációm. Görcsölt a hasam, fájt, a melleim "bedurrantak". Eltelt 3 nap. Az előjelek elmúltak, a menzeszem azonban nem jött meg. Szerintetek ez miért lehet?:S Barátommal mindig védekezünk, és nagyon odafigyelünk hogy ne legyen semmi gond. Veletek volt már ilyen? Kérlek segítsetek ha tudtok! Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2010. jan. 5. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
velem is vt ilyen, és még szűz vagyok. szerintem csak stresszes vagy.
2010. jan. 5. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:

eszel rendesen??

Stresszes nem vagy ugye??

Ha ezekre igen a válaszod,menj el nőgyógyászhoz.

2010. jan. 5. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Biztos rendesen védekeztek?,terhesség?? ://

2010. jan. 5. 18:18
 4/9 anonim válasza:
Szerintem több oka lehet.Attól is függ hogy most hány éves vagy és h hány éves kordoban jött meg.Hogy rendszeres e vagy sem.A stressztől is lehet viszont attól hogy védekeztetek attól még nyugodtan teherbe eshetsz mert egyik védekezési módszere sem 100%lékos.De tényleg ha védekeztetek ennek kicsi az esélye.Szerintem hamarosan meg fog jönni.puszi.
2010. jan. 5. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát.. elég összevissza eszek, próbálok kevesebbet, de amikor nyáron alig ettem és lefogytam 49 kilóra (170 cm vagyok) akkor teljesen normálisan megjött. Terhességtől félünk, de semmi logikus magyarázat nincs rá.. Barátom is mindig megnézi h nem szakadt e ki a gumi akár egy picit is meg minden... Szóval nem értem miért van ez így, és ezért félek/félünk:S
2010. jan. 5. 18:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat, mi is ebben bízunk. :( Egyébként barátomnak van egy betegsége, ami szexuális úton terjed, és ha tegyük fel terhes lettem akkor abból adódóan a betegséget is elkaptam volna. De semmi jele annak hogy elkaptam volna tőle bármit is. Egyébként gumival védekezünk, és tényleg mindig megnézi hogy nem szakadt e ki v nem sérült e meg v ilyesmi.
2010. jan. 5. 18:26
 7/9 anonim válasza:
Akkor ne aggódjál mert nincs miért.puxi.
2010. jan. 5. 18:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem is mert ennél óvatosabbak nem igen tudunk lenni:P puszii:) Csak eddig amikor megvoltak az előjelek 1 max 2 napon belül meg is jött most meg 3 napja sehol semmi:S és már az előjelek sincsenek:S
2010. jan. 5. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem van, mikor több hetet is késik .

na aggodj ha védekeztetek nincs gaz : D

2010. jan. 28. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!