Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szim44 kérdése:

Most baratok vagy sem?

Figyelt kérdés
Regen volt egy fiu haverom. Vele mindent megbeszeltem es o is velem es helyes is volt de nem voltam bele szerelmes. De ez mar 1-2 eve volt. Azota eltavolodtunk egymastol es nem tudom mi van. Egy egesz nyarat nalla toltottem meg ott is aludtam. Szerintetek egy ilyen szoros,oszinte es igaz baratsagot el lehet felejteni? Marmint o elfelejtette es telleg utal? Vagy legbelul meg baratnak tart? Szerintetek van eselye ennek a baratsagnak meg? Most leszek 8adikos.

2014. jún. 30. 02:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi történt,hogy 1-2 éve megszakadt a kapcsolat? Összeveszés vagy valami? Ezt így mi nem tudhatjuk..
2014. jún. 30. 02:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat...a "meno" csajok tulajdonkeppen "elloptak" tollem es abban az evben veluk logott..6.ba meg egymashoz se szolgunk szinte de most 7. Vegere mindig osszehoz minket a sors. Vagy vmi ilyesmi..
2014. jún. 30. 02:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ismerős,ilyen velem is megtörtént.

Szerintem megint elkezdtek majd beszélgetni,aztán egyre többet és többet,aztán pár hét,hónap és minden a régi lesz. :)

2014. jún. 30. 02:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Hozz fel neki például régi emlékeket,amik viccesek. Az a régi barátokat mindig összehozza.Segít ráébreszteni,hogy˝jéé,én vele is csomó mindent átéltem és jóban voltam.˝ :)

Sok sikert.:)

2014. jún. 30. 02:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek...Es az utobbit bevetem majd de elobb az utobbi elottit

Nagyon koszi azt hittem hogy mar semmi remeny. De mostmar jiszek abban hogy ujra baratok leszunk 😀

2014. jún. 30. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!