Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem után újra barátok?
Mielőtt összejöttünk a barátommal 3 évet voltunk legjobb barátok.Kezdetektől fogva vonzódtunk egymáshoz,aztán fél éve összejöttünk. 2 hónapot voltunk együtt,ő dobott engem azzal a szöveggel,hogy jobbat érdemlek,nem illünk össze,stb..Az igazi okát a szakításnak a mai napig nem tudom,de már nem is érdekel,túl léptem rajta nagy nehezen. A kapcsolatunk annyira nem volt komoly..Le sem feküdtünk..
Osztálytársak is vagyunk és még leszünk is 2 évig,tehát elkerülni nem tudom és nem is szeretném ,mert iszonyatosan hiányzik,mint barát,és a baráti társaságunk is közös. Már 3 hónapja nem beszéltünk semmit,de az utóbbi 1-2 hétbe,már pár szót meg mondatot váltottunk egymással,amit ő kezdeményezett,meg már én is röhögök,ha valamit mond vagy mosolygok rá,úgyhogy tudja,hogy nem utálom..Szakításnál meg mondta,hogy szeretné,ha majd újra barátok lennénk..
Jövő hónapban megyünk együtt táborozni,szóval azalatt az 1 hét alatt biztos fogunk beszélni/legalábbis remélem/. Aztán megyünk egy házibuliba/ez egy hagyományos buli az egyik barátunknál,minden évben megrendezi,eddig 3-ból 2-szer együtt aludtunk este/,remélem,hogy ott is fogunk beszélgetni vagy ilyeesmi.
Úgyhogy szerintetek lehetünk újra nagyon jó barátok? :)
Hogy kezdjek közeledni felé,kérdezzem meg,hogy mi van vele? Vagy várjam meg,amíg ő kezd el felém nyitni?
Azt sem szeretném,ha azt hinné,hogy még szeretem ,úgyhogy csak baráti viszonyt szeretnék vele.:)
17 L
Nyilván való, hogy ő vonzódik hozzád a leírtak alapján. És az is nyilvánvaló hogy félt te szakítasz vele. Ebből csak úgy lesz újra barátság, ha újra együtt lesztek, amúgy nagyon fájdalmas vége lesz. :( / ;)
Te tudd meg magadtól mit akarsz tőle, és ha a kapcsolat mellett döntesz, mutasd ki mennyire szereted és a hűséged!
Tudom nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!