Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri mindent, tényleg mindent feladni az izmokért?
A lányok/nők mindenhol az átlagnál izmos,edzett,erős férfiakat keresik,még itt is minden ilyen irányú kérdésre jönnek a válaszok,hogy akkor férfi egy férfi,ha izmos,privátban is leírják,hogy hiába jó fej,kedves,érdekes egy vékony fiú,nem jönnének össze vele,persze bíztatnak,hogy vannak lányok,akiknek ez nem számít,de még eggyel sem találkoztam soha.Ha ismerkedős kérdést írnak ki,ott is az izmos férfit keresik,még a macis elmegy nekik,de vékony semmikép.Nem véletlen,hogy meg sem néznek a lányok,mint ha nem is léteznék.
Úgy döntöttem,hogy mindenemet felteszem arra,hogy kigyúrt legyek.
Tudod miért nem néznek rád a lányok? Mert távolról látszik, hogy BELÜLRŐL nem vagy férfias. Tudod, hogy ebből az alig 7 sorból mi jött le belőled, hogy mit csinálsz? Nyafogsz! Neked férfias az, aki úgy vinnyog, mint valami kislány?
És mindenért a lányok a hibásak persze és csak veled szúrt ki ennyire a világ, hogy senkinek nem pont az az ízlése, amilyen te vagy...
Elkezdesz mártírkodni, hogy "mindenedet felteszed a gyúrásra", mintha ezzel bárkinek is szívességet tennél. Ilyen hozzáállással a gyúrást sem fogod hosszútávon csinálni (anélkül meg eredmény se lesz, csak úgy mondom).
#6 Nem szteroidozik, én meg 1,5 évig fehérjét ittam az meg semmi.
/első/
"A fegyencedzés ad igazi erőt, az igazi férfiak börtönbe edzenek a túlélésért, a kondtitermekbe csak a külsőségekre mennek és olyan testük lesz mint egy prostituáltfiúnak."
WTF??Ekkora baromságot is rég olvastam."olyan testük lesz mint egy prostituáltfiúnak" jó vicc volt:DDDDDDja nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!