Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányok többségét klónozzák vagy miért ennyire egysíkúak?
Nem akarok senkit megsérteni,természetesen nem mindegyik ilyen :)
Csak azt tapasztalom hogyha 16-19 éves lanyokkal megismerkedem akkor szinte mindről kiderül hogy zenében a modern pop,rap,elektronikus szamokat hallgatja. Táncolni nem tud vagy pedig hiphopozik. Olvasni nem szokott kb csakis tiniregényeket. Szórakozasa a buli/kocsma/fesztival szintjén mozog. Ezeken kívül meg mas úgy nem nagyon érdekli őket...
Összetenném a kezem ha olyan lanyokkal is találkoznék akiket érdekel pl mas népek kultúrája. Akik szeretnek masfajta zenét is. Akik nemcsak az ivassal járó dolgokat minősítik szórakozasnak.Akik olvasnak könyveket. Akik érdeklődőek..
Természetesen nem akarom mas ízlését elítélni de sajnalom hogy szinte mindenki ezt az irányvonalat követi. Zeneiskolan kívül ilyen lanyt még nem talaltam. Még a visszafogott,csendes lányok is mind ilyenek voltak.
És ezt nem,nem egy könyvmoly kocka kérdezi hanem egy atlagos,magas,sportos srac aki szokott bulizni de szeret sok minden mast is.
Szóval hol lehet ilyen lanyokat találni?
18/F
Én fél éven belül leszek 18, a rock zenét szeretem (Linkin Park, Three Days Grace, RED, Thousand Foot Krutch), szeretek olvasni (angolul, magyarul), Leslie L. Lawrence-től már több könyvet is olvastam, de pl. most olvasom a Bün és bünhődést (nincs hosszu u, ü-m) mert kifejezetten érdekel és mert kell éretségihez.
Csak akkor járok buli ha barátnőim elrángatnak, amugy meg általában festek, sétálok, kutyátsétáltatok, futok, kosarazok most szabadidőmben.
Vannak céljaim is, az első a Szegedi Tudományegyetem.
Csak példaként hoztam magamat. :D
Végig se olvasod már tudod hogy miről szól.."nyavajgasról"..ez szép kis öngól.:D
Miért valaszolsz ha nem olvasod el a kérdést?
Csobán. Ott a szövegben hogy én is szeretek és szoktam bulizni de nem csak ez a szórakozasi forma amit el tudok képzelni. Sokaknak-igen.
Én is olyan vagyok, aki szeret olvasni, sokféle zenét hallgat és sok dolog érdekli. Néha jólesik elmenni itthonról, beülni beszélgetni egy kocsmába/kávézóba, és néha egy-egy házibuli is belefér. Viszont a féktelen vedelés nekem sem jön be. Egyébként én is inkább otthonülős fajta vagyok, mint a hozzám hasonlók általában. Talán könyvtárban lehet ilyen lányokkal találkozni, de akár még egy buliban is.
Figyeld meg a lányokat; aki nem fetreng/dőlöngél, tud a saját lábán állni, és látszik rajta, hogy nem élvezi a tuc-tucot, akkor valószínűleg olyan, amilyet keresel. :D Persze ezt így nem lehet megmondani, de magamból kiindulva ennyit tudok tanácsolni. Szerintem nyugodtan odamehetsz hozzájuk beszélgetni, akkor úgyis kiderül, hogy milyen az érdeklődési körük.
Én nem tudom, én magamból indulok ki. FIgyelj, mi a mai mainstream standard?
Fiú: kockulás, berúgás, foci, gyúrás
Lány: ebben nem vagyok biztos, ezért inkább nem írok semmit :D
Szóval 1: ha nem vagy mainstream, akkor megbélyegeznek. 2: ha valamelyest mainstream vagy, akkor már beskatulyáznak páwának meg gyerekesnek vagy valami ilyesminek a normális csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!