Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal csajok, mi a véleményetek erről a testről?
Figyelt kérdés
Szerintetek kb. hány cm magas és hány éves lehet a tulajdonosa? Melyik testrészén kellene változtatnia?
2014. jún. 27. 23:05
1/8 anonim válasza:
Ami latszik az is kicsit satnya.
3/8 C0r3 válasza:
Mindegyiken. Főleg a farkadon. Ja bocs.. nincs is. Haha xD
4/8 anonim válasza:
tulajdonosa? a test tulajdonosa? mi birtokolja a testet?
5/8 anonim válasza:
jaigen: 165 centi, 15 éves és változtatni kéne a azon a szokásán hogy egy szál cipőre levetkőzik, lefényképezi magát, majd kiposztolja a netre
6/8 anonim válasza:
35 éves190 magas.
Itt nincs min változtatni,nem te vagy a "magas vékony"
Amúgy nagyon sötét a kép/szerencsére:-)
7/8 anonim válasza:
úristen, én annyira röhögök, hogy a könnyem kifolyt.:D
Szerintem 22 éves, és 170cm, tök alaktalan a teste.
És ki fotózhatott? szegény fotós...
8/8 anonim válasza:
komoly? egy meztelen fotó? hát szerintem 27-30év körüli, max 170cm de inkább 165cm, és nem bunkóságból de nagyjából mindenen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!