Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhányan miért olyan ribis dolog, ha egy buliban beleül egy csaj a srác ölébe?
ebben semmi nincs...
a másik meg hogy ha csókolózik a buliban az miért rossz?
ajj uramisten nem fogok magyarázkodni senkinek aki ennyire máshol él...
annyit kérdezek még, az miért olyan izgató a pasiknak ha sz ölében ül egy jó csaj?
"annyit kérdezek még, az miért olyan izgató a pasiknak ha sz ölében ül egy jó csaj?"
Te tényleg olyan sötét vagy, hogy néger dákó melletted neoncső. -.-
Istenem. És ez nő?
Egyszerűbb ha bevallod, hogy te férfit csak poszterről láttál, mert az elhiszem te kamukirálynő!
:DDDDD jót nevettem
feláll a farka mert a segg hozzáéér ruhát keresztül is. és EZ miért olyan jó? mert szerintem az a pasi aki nem szűz, sokszor szexelt már életében, annak nem áll fel.
"Mondom arra jók a ribik, h egy estére elszórakozzak velük aztán pattintom mert utána már nem érdekelnek."
Pedig én komolyan hittem benne, hogy ezek a lányok csak élvezik az életet, de attól függetlenül ugyanolyan értelmesek és intelligensek. Most olyan naivnak érzem magam. :(
Hahaha :"DD A barátom már rég nem szűz mégis, ha megcsókolom már attól feláll neki, sőt attól is, ha megölelem.
Amúgy meg tudod azért, mert továbbgondolják a dolgot, és nem mintha te nem élveznéd a dolgot, és nem ezért csinálnád...
Csobán, nyilván persze, de ő volt a szerelmed...
aztán meg de van olyan hogy ne legyen szexuális az az ölbeülés. az már más, hogy a srác ,mit vesz le belőle. mire gondol, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!