Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néhányan miért olyan ribis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhányan miért olyan ribis dolog, ha egy buliban beleül egy csaj a srác ölébe?

Figyelt kérdés

ebben semmi nincs...

a másik meg hogy ha csókolózik a buliban az miért rossz?

2014. jún. 29. 20:45
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

ajj uramisten nem fogok magyarázkodni senkinek aki ennyire máshol él...

annyit kérdezek még, az miért olyan izgató a pasiknak ha sz ölében ül egy jó csaj?

2014. jún. 29. 21:06
 22/32 A kérdező kommentje:
amúgy ez a bi pasis dolog elég gusztustalan, de akkor úgy mondom házibuli, ahol ismered az embereket. nem haverok, csak ismered őket. vagy a társaságot.
2014. jún. 29. 21:08
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"annyit kérdezek még, az miért olyan izgató a pasiknak ha sz ölében ül egy jó csaj?"

Te tényleg olyan sötét vagy, hogy néger dákó melletted neoncső. -.-

Istenem. És ez nő?

Egyszerűbb ha bevallod, hogy te férfit csak poszterről láttál, mert az elhiszem te kamukirálynő!

2014. jún. 29. 21:10
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondom arra jók a ribik, h egy estére elszórakozzak velük aztán pattintom mert utána már nem érdekelnek.
2014. jún. 29. 21:12
 25/32 A kérdező kommentje:

:DDDDD jót nevettem

feláll a farka mert a segg hozzáéér ruhát keresztül is. és EZ miért olyan jó? mert szerintem az a pasi aki nem szűz, sokszor szexelt már életében, annak nem áll fel.

2014. jún. 29. 21:12
 26/32 anonim ***** válasza:

"Mondom arra jók a ribik, h egy estére elszórakozzak velük aztán pattintom mert utána már nem érdekelnek."

Pedig én komolyan hittem benne, hogy ezek a lányok csak élvezik az életet, de attól függetlenül ugyanolyan értelmesek és intelligensek. Most olyan naivnak érzem magam. :(

2014. jún. 29. 21:14
 27/32 anonim ***** válasza:

Hahaha :"DD A barátom már rég nem szűz mégis, ha megcsókolom már attól feláll neki, sőt attól is, ha megölelem.

Amúgy meg tudod azért, mert továbbgondolják a dolgot, és nem mintha te nem élveznéd a dolgot, és nem ezért csinálnád...

2014. jún. 29. 21:15
 28/32 anonim ***** válasza:
Akárhogy is, de ennek szexuális felhangja van. Nem vagy attól r...ibi, ha beleülsz egy srác ölébe csak úgy, de olyan nincs, hogy ha beleülsz egy srác ölébe, annak ne legyen szexuális jelentősége.
2014. jún. 29. 21:53
 29/32 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez egy hülyeség. Volt kapcsolatom, ami 3 évig tartott és a 3. évben is felállt, amikor megcsókolt. És soha nem voltam gyorstüzelő.
2014. jún. 29. 21:57
 30/32 A kérdező kommentje:

Csobán, nyilván persze, de ő volt a szerelmed...

aztán meg de van olyan hogy ne legyen szexuális az az ölbeülés. az már más, hogy a srác ,mit vesz le belőle. mire gondol, stb.

2014. jún. 29. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!