Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhányan miért olyan ribis dolog, ha egy buliban beleül egy csaj a srác ölébe?
ebben semmi nincs...
a másik meg hogy ha csókolózik a buliban az miért rossz?
Akkor sablondolog ez a r1bancozás, komolyan...
Ha nincs fiúd, és kívánod másokkal a mókát, nincs semmi gond a csókkal. Ha le is sz0p0d őket, esetleg még több, az már tényleg léhaság, de szerintem a csók még nem az.
Természetesen ha egy fiú csókolózik minden buliban mással, ő a menőcsávú, és felnéz rá a sok nyomi, de egy nő mér egyből rlbanc......................
Most vagy fiatal. Ha lesz párod, és lekötöd magad mellé, többet nem smacizhatsz másokkal, csak a képzelgés marad. Szóval... csókolózni szabad.
Oké, egy szó mint száz, én leszarom mit csinálsz.
De ahogy mondani szokták, "Aki k*rvának áll az nem sírjon, ha b*sszák".
ne beszélj velem igy, nem vagy te senkim hogy ilyet mondj.
nem, hanem az, aki fel is fogja a lényeget.meg az értelmet.
Erről eszembe jut szegény barátnőm aki véletlen egy bi sráccal csókolózott és kiderült az este, hogy srácnak elég rendesen megpakolátk a szájját... egész este hátralévő részében hányt szerencsétlen... mi meg mondjuk röhögtünk rajta.
Lehet, hogy mostmár tök alap mindenkivel érzelmek nélül nyáladzani, mint Rozin néni az öregek otthonában, de nekem van egy erkölcsi határ az életemben, amire azt mondom nem.
És én csak azzal csókolózok akivel kezdeni is akarok valamit nemcsak a lelkem simogatom, hogy van még férfi aki megszán egy csókkal... bár ha szerinted akkora selejtek hogy nem érdemes velük járni arra elég jók hogy lekapjanak? Érted, aki nem akar szardarabot enni azért nyalogatja? Vagy hogy van ez a logika?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!