Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néhányan miért olyan ribis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhányan miért olyan ribis dolog, ha egy buliban beleül egy csaj a srác ölébe?

Figyelt kérdés

ebben semmi nincs...

a másik meg hogy ha csókolózik a buliban az miért rossz?

2014. jún. 29. 20:45
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
csak egy kis törődés-igénye van az ilyeneknek akik csinálnak olyat mint én, és ha jól érzi magát a fiú,az sem tudom miért rossz dolog.
2014. jún. 29. 20:56
 12/32 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ha nincs barátod akkor nem gáz, ismerkedni mész oda, nem? Persze ha egy este a lesmárolt palimadarak száma > 1, akkor már elgondolkodnék az élet értelmén. Az ölbeülés szerintem sem vészes, HA NINCS BARÁTOD. Ha van, akkor szégyelld magad, ócska kapcarongy
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
De basszus, véleményt kérdeztél, tudod? És lány vagyok. Utálom nézni a hozzád hasonlókat, mert undorító, és nem, nem irigységből. A férfi nem volt méltó hozzád? Inkább te nem vagy méltó egyikhez sem. Mind játékszernek néz, akikkel smárolgatsz össze-vissza. Az igazság fáj, vagy mi?
 14/32 anonim ***** válasza:
33%

Akkor sablondolog ez a r1bancozás, komolyan...

Ha nincs fiúd, és kívánod másokkal a mókát, nincs semmi gond a csókkal. Ha le is sz0p0d őket, esetleg még több, az már tényleg léhaság, de szerintem a csók még nem az.

Természetesen ha egy fiú csókolózik minden buliban mással, ő a menőcsávú, és felnéz rá a sok nyomi, de egy nő mér egyből rlbanc......................

Most vagy fiatal. Ha lesz párod, és lekötöd magad mellé, többet nem smacizhatsz másokkal, csak a képzelgés marad. Szóval... csókolózni szabad.

15/32 anonim ***** válasza:
90%

Oké, egy szó mint száz, én leszarom mit csinálsz.

De ahogy mondani szokták, "Aki k*rvának áll az nem sírjon, ha b*sszák".

2014. jún. 29. 20:58
 16/32 A kérdező kommentje:
ennyi! végre értelmes ember! 14es személyében. is, meg előbb is volt egy, aki értelmeset mondott,és üzenem neki, hogy nincs persze barátom. azt hittem ez alap ha már smárolok valakivel buliban aki nem a pasim.
2014. jún. 29. 20:59
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Jajj cicavirág, csak az értelmes, aki osztja a véleményedet?
2014. jún. 29. 21:00
 18/32 anonim ***** válasza:
71%
Legalább ki tudjuk használni a ribizliket.Kellenek az ilyenek is.
2014. jún. 29. 21:00
 19/32 A kérdező kommentje:

ne beszélj velem igy, nem vagy te senkim hogy ilyet mondj.

nem, hanem az, aki fel is fogja a lényeget.meg az értelmet.

2014. jún. 29. 21:01
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembe jut szegény barátnőm aki véletlen egy bi sráccal csókolózott és kiderült az este, hogy srácnak elég rendesen megpakolátk a szájját... egész este hátralévő részében hányt szerencsétlen... mi meg mondjuk röhögtünk rajta.

Lehet, hogy mostmár tök alap mindenkivel érzelmek nélül nyáladzani, mint Rozin néni az öregek otthonában, de nekem van egy erkölcsi határ az életemben, amire azt mondom nem.

És én csak azzal csókolózok akivel kezdeni is akarok valamit nemcsak a lelkem simogatom, hogy van még férfi aki megszán egy csókkal... bár ha szerinted akkora selejtek hogy nem érdemes velük járni arra elég jók hogy lekapjanak? Érted, aki nem akar szardarabot enni azért nyalogatja? Vagy hogy van ez a logika?

N

2014. jún. 29. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!