Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ennyire izmos csajok tetszenek a pasiknak?
"Ízlésekről nem vitatkozunk"
Annyira nem élhetsz barlangban hogy ezt nem hallottad egyszer se..miért faj ha valakinek tetszik?
Kezdjük ott, hogy ennyire izmos csaj alig létezik egyáltalán az országban. A képen szereplő a világ egyik leghíresebb modellje, annyira jó a fizikuma. Tehát ha arról van szó, hogy akárki fél elkezdeni edzeni, mert hátha ilyen lesz, akkor nem kell félni, mert az életben nem lesz hasonló se.
Ha arról van szó, hogy realitás nélkül egy ilyen test bejön-e az átlagnak... passz. Nem számít elfogadottnak, ha bejön, tehát az átlag nem fogja hangoztatni, tán még le is tagadja, ha rákérdeznek. De állítólag rengeteg férfinak az ízlése tartalmaz valami szélsőséges elemet is (pl. izmosság, kövérség, dominák, fiatal fiúk, stb).
Nem hiszem, hogy lehetne megbízható, reprezentatív felmérést csinálni a dologból.
szerintem tud szép lenni egy "nagyon izmos" csaj is, de a képen látható lánynak alapvetően nem túl nőies az alaja (gondolok itt pl a derekára)
de ő mondjuk szintén elég izmos (jó, lehet, hogy nem ennyire) mégis sokkal nőiesebb
Különben ő tényleg a világ egyik leghíresebb csaja!
Dana Linn Bailey-t láthattátok :)
16os vagyok, én Toldi Zsuzsira gondoltam, akit én linkeltem be...a ő mellében nem vagyok biztos.
akit te mutattál, neki nincs olyan nagy, hogy kérdéses lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!