Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a gizda srácoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a gizda srácoknak mitől ilyen nagy az arcuk?

Figyelt kérdés

Először is,itt minden kérdésre ugranak a 190 centis 60-65 kilós huszárok,hogy ők minden nap másik bombázóval járnak és alkalmi kapcsolataik is vannak mellette.Érdekes,én 3 város rendszeres látogatója vagyok,de nem láttam még ilyen srácokat barátnővel,főleg nem bombázóval,már ha csajjal vannak,hüledezik mindenki.

Másodszor,miért képzelik erősnek magukat?Engem annak idején,mikor ilyen pehelysúlyban voltam,alaposan helyretettek,persze az más világ volt.

Itt is írta egy 60 kilós gyerek,hogy fekvőzik és húzódzkodik,szóval jó erőben van.Kérdem én,ilyen testsúly mellett pl.fekvőnél mekkora súlyt nyom ki?Még egy szabvány rúd súlyát sem.

itt a delikvens:

"186 centi vagyok, és jelenleg 67 kiló, de voltam már épphogy 60 is. soha nem volt ebből semmi hátrányom. nekem is a genetikám ilyen.

imádok sportolni, mozogni, főleg futni szoktam mostanság, meg fekvőtámaszozni, húzódzkodni stb., szóval elég jó állóképességem van és jó erőben vagyok. képzeld, nekem nem kell ennél több, soha nem fogom kigyúrni magam. és soha nem voltak komplexusaim a testem miatt. barátnőm is volt már több is, egyéjszakás kaland is akadt. mind gyönyörű lányok voltak, nálam mindig is magasan volt a léc.

szóval a férfiatlan szerencsétlen az te vagy, kedves kérdező! a nyomorod viszont ne terjeszd másra, ha lehet, mert ettől csak még nagyobb szánalom vagy."

2014. jún. 29. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hát ez kva jó :DDDDD ennyire megbántottalak, töki? :D még külön témát is nyitsz, ennyire nem bírod elviselni, hogy más nem olyan nyomorult, mint te?

először is, egyszer sem írtam, hogy minden nap más csajjal lennék. komoly kapcsolat párti vagyok, egyéjszakásom 2 volt csak, és nem akarok többet. de az tény, hogy így vagy úgy, de összejött nem 1, és nem 2 nő, és tényleg nem akármilyenek.

nálam meg nem mérce az, h mennyit nyomok fekve, egyszerűen nem érdekel.

végeztem már számtalanszor kemény fizikai munkát, és mindig jól bírtam. tudod ez jobban számít, mint az, hogy mit csinálsz a kondiban kierőltetett izmaiddal.

én tetszem magamnak, nem érzem magam gyenge fizikumúnak, nincs semmi hátrányom abból h nem nyomok ki f asztudja mennyit fekve. tudod, nem mindenkinek ez az élete, van jobb elfoglaltságom is. ^^

nem kell irigykedni... ha neked ez ennyire fontos akkor gyúrd ki magad, vagy fogadd el magad és töltsd meg az életed, szedj magadra egy kis értelmet, és ne másokat próbálj a nyomorodba rántani! eszméletlen gyökérség, amit művelsz itt...

2014. jún. 29. 15:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Vagy csak gazdag a srac...:D
2014. jún. 29. 15:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt most nekem mondod? :D A barátom egyetemista, ráadásul koleszos, egy fillér jövedelme nincs. Szóval megint nem nyert.
2014. jún. 29. 15:05
 14/19 A kérdező kommentje:
falusi gyerek vagyok,fizikai munkarol ne papoljon nekem senki:D 13 evesen 50 kilosan 60kg termenyt tologattam fel a foldrol..es?kondiban meg osseszakadtam ennyi alatt.fizikai munka nem egyenlo az eronlettel
2014. jún. 29. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:

mivan? :D "kissé" több köze van hozzá, mint annak amit a kondiban erőlködsz... :D

szerintem az az igazán gyenge, aki megrogy a fizikai munkától, de ha valaki bírja a strapát, és elbír nehéz dolgokat, annak semmi baja az állóképességével, erejével.

szánalmas ez a mánia, szerencsére nem sok elmebeteg van, aki erről ítél meg egy embert.. szerintem már megszállot vagy :D

2014. jún. 29. 15:09
 16/19 A kérdező kommentje:
milyem fizikai munkarol beszelsz?felviszel most egy szekrenysort a negyedikre?vagy feladod epitkezesnel az 50 kilos cementes zsakot?hajtod kezzel a malomban az orlot??:D vagy ki?az nem fizikai munka,hogy osszegereblyezed a faleveleket meg felmosogatsz otthon :D
2014. jún. 29. 15:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Úgy látszik a gereblyézős fizikum mégis jobban bejön a csajoknak mint a szarlapátolós, cementpakolós. Egyébként is gépesítettek a malmok, a betont a normális építkezésre meg mixerrel viszik.
2014. jún. 29. 15:49
 18/19 anonim ***** válasza:

na már extrán nyomorék szánalom vagy :DDD

'az nem fizikai munka,hogy osszegereblyezed a faleveleket meg felmosogatsz otthon :D'

egy büdös szóval nem mondtam h ilyenekre értettem, csak szeretnéd, nyomikám! ;)

2014. jún. 29. 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:
nincs kimenetele a vitának.ha egy csaj eldönti hogy az ő pasija a cool akkor megmagyarázza valamivel:ha izmos akkor azzal, ha okos akkor azzal ha gazdag akkor azzal "milyen tehetségesen választotta meg hova születik". ne a nők fejével gondolkozzatok mert ők a nadrágot varják a gombhoz
2014. jún. 29. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!