Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baromság volt ezt megcsinálni?
Anyám húgáról van szó tegnap lefeküdtünk, Én 23 vagyok, Ő 37, eddig lehet csukott szemmel jártam de sejtettem hogy idővel lesz valami, olyanok voltak hogy együtt mentünk szoláriumba, vagy elmentünk vásárolni, mindig én furikáztam, ha összefutottunk meg mutatta mit vett jól áll-e rajta ott kellette magát előttem, egy időben kitalálta hogy kicsit el kéne járnia edzőterembe, és ha már úgyis jártas vagyok benne, miért ne mehetnénk együtt, akkor sikerült kibújnom alóla, de tegnap már bedobtam magamat hülye fejjel, amikor kint voltunk a kertben Ő napozott levett melltartóval hason fekve, én meg a garázsnál pakolásztam
Amikor szólt hogy kenjem be a hátát, akkor elkezdte igazgatni a bugyiját kézzel, és onnan már én kezdtem el csinálni
izgatta a bugyiját?
és izgult a bugyi hogy mi lesz?
#2 igazgatni, tanulj meg olvasni mielőtt kötekedni kezdesz;)
amúgy szerintem nem volt baromság,szex az jó :D
igaz:D
megyek vissza általánosba.... :D
Jó barát? :D Nem, dehogy. Inkább mint nagynéni, mert ő ugyebár az.
Remélem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!