Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak a csupasz tetszik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Neki a teljes szőrtelenség tetszik, de én nem akarom borotválni hogy viszketéssel, gyorsan nőjön megint. A gyantát és epilátort biztosan nem bírnám ki ott. (Igazság szerint én hagynám úgy ahogy van) Van ötletetek?
(u.i.: NEM KÉREK "nekem megfelelnél" ÉS EGYÉB ILYEN LEVELEKET!)
2014. jún. 28. 19:55
1/12 anonim válasza:
Erre nem tudok normális választ adni....
Engem magam miatt zavart világ életemben...
2/12 anonim válasza:
Noss, végeredményben az enyém is egy "nekem megfelelne" szöveg.
Szerintem a természetes is szép, és nőiesebb és vonzó. Szerintem mondd meg neki, hogy te így akarod hagyni és ha nem tetszik neki, ne nyúljon hozzá.
Egyébként örülök, hogy nem akarod követni a divat hülyeséget... nem hiába van az ott, ahol van.
4/12 anonim válasza:
Gyantát ki lehet birni, szedesd le gyantával, nekem az menne a legjobban. Epilátort még a lábamon se birom, borotválástól meg gyorsan nől és erősebben. Hála az én barátomnak mindegy, még megse kérdeztem tőle melyik változat tetszik neki. Én rám szokott rámjönni, főleg nyáron hogy gyantáztatom.
5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...nos, nem tudom a lézeres kezelést ott lehet e...?
2014. jún. 28. 20:01
6/12 anonim válasza:
Az én válaszom nem az, hogy nekem megfelelnél hanem az, hogy nekem se felelnél meg.Keress akkor olyan barátot, akinek így megfelelsz.
8/12 anonim válasza:
rövidre nyírva, bikinivonalon borotválva sokan szeretik.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi! de gondolom azért nem túl olcsó a dolog.
2014. jún. 28. 20:07
10/12 anonim válasza:
most akarod, vagy inkább a barátodtól védjünk meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!