Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül megyek moziba. Ez normális?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim csak az a baj hogy őket nem érdeklik az ilyen filmek,barátnőm meg nincs.2014. jún. 28. 08:24
11/23 anonim válasza:
Menj csak el nyugodtan egyedül. Én már voltam, sőt ma is megyek (hétvégére minden barátom hazament vidékre, én meg itt maradtam tanulni).
Amit ajánlani tudok, hogy ne csúcsidőben menj, szóval ne olyankor, mikor a szerelmes párok, ne péntek este. Hanem mondjuk délután 3-kor, vagy szombat délelőtt, dél körül. Ha cikinek érzed.:)
És ne plázába menj, hanem kisebb mozikba!
12/23 anonim válasza:
Hol laksz? :) Nekem is ilyen gondom van.
13/23 anonim válasza:
Kérdező, ne menj el mással! ki kell lépned a komfortzónádból! ez fontos a felnőttséghez! menj egyedül, légy túl rajta, és meglátod, nem is olyan mély az a szakadék:))
14/23 anonim válasza:
Én is szerettem egykor a TF-et de ez a film annyira sz*r hogy arra nincsenek szavak..
15/23 anonim válasza:
Voltam már egyedül moziban, úgyhogy szeretném azt hinni, hogy normális :D
Igazából én élveztem. Szerintem azt a filmet senki sem nézte volna meg velem, és nem is akartam úgy elrángatni valakit, hogy eljön, és utána azt hallgatom, hogy milyen szar volt. Menj el nyugodtan, jó móka lesz, csak tényleg ne csúcsidőben, mert akkor valószínűleg rossz lenne egyedül.
16/23 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat :) már elindultam
2014. jún. 28. 09:57
17/23 anonim válasza:
Moziba egyébként se beszélgetni járunk.. szerintem. Én gyakran megyek egyedül moziba, pedig vannak barátaim. De így nem kell senkihez igazodni és kész. Mi ebben a gáz?
18/23 A kérdező kommentje:
Semmi csak most megyek majd először
2014. jún. 30. 13:42
19/23 anonim válasza:
ja, akkir nem oda indultál hétvégén?
20/23 A kérdező kommentje:
De oda indultam csak nem volt jegy aztán végül ma megyek
2014. jún. 30. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!