Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a hüvelyem. Hogy probáljam meg? Többi lent
Figyelt kérdés
Szeretnék tampont tenni de egyszerűen nem tudok mert nem tudom hogy hova tedjem. Próbáltam tükörrel megnézni de nem megy. Valameddig felmegy de utána nem tudom hogy probáljam vagy rossz helyre ment. Nem tudom hogy mennyi ellenállás kell legyen. Tudom hogy hülyén hangzik a kérdés de légyszí segítsetek.2014. jún. 27. 18:43
2/5 anonim válasza:
Hát ha nem találod tegyél inkább betétet.A tampon lehet még nem neked való.
3/5 A kérdező kommentje:
De már annyi nyaralást kelkett kihagynom hülye menstruánció miatt
2014. jún. 27. 18:50
4/5 anonim válasza:
miért nem szóltál nekem? én segítenék
F
5/5 Költőnő? válasza:
Arra nemcsak tampon van...
Egyébként ha mindenáron tamponnal akarsz próbálkozni akkor eleinte aplikátorossal próbáld. A bemeneti nyílást csak tudod hol van és ahhoz igazítva, enyhén döntve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!