Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem üresnek, céltalann...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem üresnek, céltalannak az életemet a szakítás után?

Figyelt kérdés
véget ért a kapcsolatom azzal a sráccal, akit nagyon szerettem. nagyot csalódtam benne, szakítottunk. azt érzem hogy nem vágyok senkire, nem akarok senkit. kicsit le vagyok taglózva a történtek miatt, úgy érzem hogy én már soha nem lehetek boldog ilyen téren. csak remélem hogy nem így van valójábn :///
2014. jún. 26. 23:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, véget ért egy fejezet az életedben, természetes, ha kicsit üresnek érzed. Egy kis idő elteltével majd újra betöltöd. Eddig a pár töltötte be, most meg nincs. Természetes hogy üres.

De fel a fejjel, ezzel nem tört össze a világ, még ha most úgy is látod. Nekem is volt ilyen érzésem szakitás után.

2014. jún. 26. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! Én ugyanezeket érzem csak én fiú vagyok.
2014. jún. 26. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:

kezdj el online szerepjátékokkal játszani!

ha értelmes választ vársz figyelmedbe ajánlom #1 -es válaszát!

2014. jún. 26. 23:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Az online szerepjáték se rossz ötlet. Elterelő. Én lesérültem, és aztán kezdtem neki, mivel máshová nem is tudtam menni, ha akartam volna sem. Az is véget vetett egy fejezetnek, de kezdek egy újat. S kész. Nem kell olyan komolyan venni az életet. Én is ezt tettem és elmondhatom, hogy az egész úgy egy besavanyodott semmi. Mostmár nincs időm azon bánkódni, hogy miért sérültem le, miért szakitottak velem, miert szakitottam... Ezekkel csak terheled maagad.
2014. jún. 26. 23:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát én anno randizgattam már másnap szakítás után, napi 2-3-4 fiúval, semmi extra nem volt, még a kezemet sem fogták meg. És végül kibékültünk a volt párommal. ha ennyire hiányzik akkor próbáld meg újra vele. Ennek 3 éve, azóta is együtt vagyunk.
2014. jún. 27. 00:26
 6/10 A kérdező kommentje:
se most, se később nem tudnám vele újrakezdeni.
2014. jún. 27. 00:29
 7/10 anonim ***** válasza:

De ha hiányzik akkor fontos még. Miért enm éri meg? Nem véletlenül fontos...

Randizgass, ismerkedj, UTÁNA fogsz rájönni hogy fontos-e.

2014. jún. 27. 00:31
 8/10 A kérdező kommentje:
csak tudod most nincs kedvem ismerkedni, mert most nem vagyok olyan kedvemben :/
2014. jún. 27. 00:33
 9/10 anonim válasza:
azért érzed annyira üresnek most az életed mert ő volt a mindened, vele csinàltál mindent, vele terveztél mindent. de elvesztetted. és most mocsok fàj, de erre csak az idő lehet gyógyír. ilyenkor nem lehet ismerkedni, ezek hülye tanácsok. ha már le járt a "gyász" ideje azt ugyis tudni fogod, akkor lesz képes más fiú is boldoggá tenni
2014. jún. 27. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
csak az idő segíthet, és egy új hobbi, vagy valami, ami eltereli a gondolataidat...
2014. jún. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!