Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintek melyik a szebb? Ha lány magas (177-180cm) vagy ha a lány alacsony (150-160)?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 22:25
21/40 anonim válasza:
Az alacsony lányok jobban tetszenek, de nem a magasság a lényeg, végül is mindegy milyen magas.
22/40 anonim válasza:
én 188 vagyok
szerintem a magas lányok általában "szebbek", de az alacsonyabbak meg sokkal aranyosabbak tudnak lenni, könnyen elképzelhetőnek tartom hogyha egyszer végre lesz barátnőm, az alacsonyabbak közül lesz... nem a szépsége hanem az egész lány összességében van rám hatással, amire kevés lenne azt mondani hogy szép/nem szép.
23/40 anonim válasza:
Szerintem meg megint feltettünk egy olyan kérdést, ami ízlés dolga, tehát ha van 100 fiú, abból 50 átlagban azt mondja hogy neki a magasak, 50 meg hogy az alacsonyak:D Ha mondjuk te a magasabb táborba tartozol, aligha tudsz ellene tenni valamit. Szerintem ez nem a magasságtól függ, mert ha van egy magas lány akinek gyönyörű hosszú combjai vannak, de olyan ostoba, hogy hozzáképest a százasszög integrált áramkör, és van egy alacsonyabb lány aki kedves, aranyos,akkor egyértelműen őt választom,mégha alapból a magasak tetszenének is. És természetesen a példa fordítottja is érvényes. Na de ez az én véleményem:D
24/40 anonim válasza:
en 173 centi vagyok es meg csak 14 eves.......nem szeretem a magssagom de meg kellett baratkoznom vele...szerintem egy alacsonyabb fiunak jobban tetszenek a nala alacsonyabb lanyok es ez forditva..(en jobban szeretnek alacsonyabb lenni :P)
26/40 anonim válasza:
Az alacsony csajok lehet cukik, de nincs szép hosszú lábuk.
27/40 anonim válasza:
Az a lesz a szebb, amelyikbe beleszeretsz!
Sajnos, a szerelem nem exakt tudomány :-)
28/40 anonim válasza:
Szerintem az alacsony lányok gonoszabbak mint a magasak.
29/40 anonim válasza:
szerintem a magas lányok irigyek az alacsonyabbakra.
162 cm lány:D
30/40 anonim válasza:
A magas nők között kevés a csinos. Mert vagy létra-deszka forma, vagy egy nagy benga trampli.Egy nő legyen kecses és ne legyen 40-es a lába.
Az alacsonyabb vagy középmagas nők között több az arányos, formás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!