Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok az izmos, kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok az izmos, kigyúrt pasikat imádják?

Figyelt kérdés

Ez a tapasztalatom,a dagadóan izmos,kidolgozott testű,általában tetovált pasik mászkálnak a szép csajokkal,mégpedig nem a szőke cicababákkal,az okos,értelmes lányok is ilyen fiúra vágynak manapság.Imádják őket,az átlag srácokra gúnyosan tekintenek kigyúrt csávójuk tetovált karjai közül.

Én 190 cm magas és helyes arcú vagyok,de nem túlságosan izmos.Széles a vállam,enyhén látszanak az izmaim,de nem feltűnő,nincs benne sok munka.Csak pár hónapja kezdtem az edzést,de teljesen belebolondultam a témába.Minden testépítők által ajánlott "irodalmat" elolvastam,ismerem az összes gyakorlatot,azok helyes kivitelezését,melyik izomcsoportokra hatnak(elsődleges,illetve besegítő izmok).Van kondibérletem és még egy darabig az lesz az elsődleges edzőhelyem,de folyamatosan szerzek cuccokat otthonra is.Már vannak kézisúlyzóim(egy pár könnyebb pl.bemelegítésre vagy erősen izolációs gyakorlatokra pl.tárogatás és egy pár nehezebb),állítható fekpadot is szereztem és tervben vannak különféle rudak tárcsákkal.

Annyira jóleső érzés edzeni,nagyon várom már az eredményt.

2014. jún. 26. 18:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ezt kikérem magamnak.szerintem ha nem is sokkal, de egy picit szebb vagyok az átlagnál(és persze sokkal szerényebb :P), átlagos értelmi képességekkel. persze, esztétikailag szép az izmos, de nem azt jelenti, hogy azon áll vagy bukik minden. sőt, inkább egy kis pocak vagy egy vékonyabb kar, mint ahogy a testépítők kinéznek, akiknek vastagabb az alkarjuk, mint a combom. tetoválás nem mérvadó.
2014. jún. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!