Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok a kigyúrt pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a kigyúrt pasikat szeretitek vagy csak izmosabbat?

Figyelt kérdés
vagy annyira nem fontos?
2013. jún. 21. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem a kigyúrt pasik nem jönnek be, de azt szeretem ha egy srác erős, izmos. Csak olyan természetes módon.
2013. jún. 21. 21:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Csak ez a 2 létezik?
2013. jún. 21. 21:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyiket sem igazán.
2013. jún. 21. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Inkább a mackósabb típusra bukom, a nagyon kigyúrt pasik meg kifejezetten taszítanak.
2013. jún. 21. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Inkább az izmosabbat. Engem az se zavar ha nincs ki gyúrva, de akkor se legyen deszka. Legyen valamit fogni. De azért egykét kocka fel tudja dobni a hangulatot ;)
2013. jún. 21. 21:14
 6/13 anonim ***** válasza:

4es,akkor én vagyok neked a tuti befutó...

Kérdező,ez ízlés dolga,az meg mindenkinél más.

2013. jún. 21. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán jönnek be a kigyúrt pasik, elég előítéletes vagyok velük kapcsolatban. A természetes kinézetű pasikat szeretem, akiknek nincs kockás hasuk és edzőterem helyett a való életben szerzik az erejüket :)
2013. jún. 21. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Inkább a szálkásakat
2013. jún. 21. 21:18
 9/13 A kérdező kommentje:
hát csak azért ezt a kettőt írtam ki mert többször elkezdtem (21/F) kondizni de párhónap után mindig abba hagyom, mindig mikor már egész jól látszik abba hagyom, aztán eszembe jut hogy a lányok az izmosabb pasikat szeretik és megint elkezdek gyúrni, és most megint egy hónapja nem kondizok és meg is híztam, nem vagyok kövér csak van egy kis mackós hasam és idegesít de hár szeretek enni, bár én se bánom ha van a lányokon egy kis fogni való, szóval csak ösztönzésnek írtam ki a kérdést.
2013. jún. 21. 21:18
 10/13 A kérdező kommentje:
és ha egy nagy kocka van azt is szeretitek? xdxd
2013. jún. 21. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!