Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi a titkos, perverz vágyad?
Az lenne a kérdésem, hogy Nektek mi olyan perverz (de nem feltétlenül szexuális tartalmú) vágyatok van, aminek a megélése kéjes örömet okozna, de nem meritek, vagy nincs lehetőségetek kipróbálni? :) Szerintem itt nincs jó és rossz válasz, mindenkinek van ilyenje.
Én szeretnék felmászni az egyik mexikói piramisra, könnyű, rövid nyári ruhában, bugyi nélkül, miközben egy csomó jótestű férfi lépcsőzik mögöttem és fújdogál a szél. A piramis tetején a régi áldozati oltáron lekötözhetnének és sorban a magukévá tehetnének, törzsi zenére.
Az életkorotokat és a nemeteket írjátok oda, kérlek, köszönöm. :)
21/N
elfelejtettem, bocsi, 24
a másik hogy szívesen megb sznám a száját mikor ki van kötözve
Íme a sötét oldalam:
medical fetish (hetero viszonylatban), "nőgyógyászként" és paciensként is. "Rendes" vizsgálattal, húgycső izgatással, beöntéssel, stb...
meg persze két lánnyal
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!