Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi a titkos, perverz vágyad?
Az lenne a kérdésem, hogy Nektek mi olyan perverz (de nem feltétlenül szexuális tartalmú) vágyatok van, aminek a megélése kéjes örömet okozna, de nem meritek, vagy nincs lehetőségetek kipróbálni? :) Szerintem itt nincs jó és rossz válasz, mindenkinek van ilyenje.
Én szeretnék felmászni az egyik mexikói piramisra, könnyű, rövid nyári ruhában, bugyi nélkül, miközben egy csomó jótestű férfi lépcsőzik mögöttem és fújdogál a szél. A piramis tetején a régi áldozati oltáron lekötözhetnének és sorban a magukévá tehetnének, törzsi zenére.
Az életkorotokat és a nemeteket írjátok oda, kérlek, köszönöm. :)
21/N
egy domina, egy shemale, és egy meleg srác, meg én. a domina, meg a shemale beöltöztet lánynak, utána mind a hárman megb asznak, megsz optatnak egyszerre, utána a shemale a seggembe élvez, a pasi a számba, utána mind a hárman lesz arnak, jó nagy adagokkal, és egy közös bírkózás, aminek persze megint az lenne a vége, hogy jól megd ugnak engem a sz arban, és a legvégén tisztára nyalom őket.
ez a legperverzebb vágyam 19/F
Egy csapat dögös, szexi nő hangosan utasítana, hogy vetkőzzek le, feküdjek a földre, lekötöznének, majd egymás után miközben dobálják le a ruháikat és kéjes nyögésekkel elégítenék ki magukat, leköpnének, rápisilnének az arcomra, testemre, majd mindegyik addig lovagolna a nedveiktől szétázott testemen, amíg beléjük nem élvezek. :D
22/F
Nekem már nem sok van, csajommal már kiéltem mindet...bár manapság ezek már nem számítanak különösebben perverznek. Értem ezalatt:
- szájba élvezés
- arcra élvezés
- mellre, testre élvezés
- seggbeujjazás és análisszex
- mellszex
Csajom imádja, ha durván szexelünk, hogyha tulajdonképpen megerőszakolom miközben ő tiltakozik...meg erőszakosan megdugom a száját, közben pofozom és mindneféle r*bancnak és k*rvának elhordom...mondjuk ez nekem is bejön.
Bár nagy favoritom hátulról pakolni őt és közben megujjazni a popsiját ;)
26/F vagyok
Ja és persze majd elfelejtettem, úgy kipróbálnám 2 nővel, illetve az is izgi lehet, hogy egy pasival ketten kegyetlenül partyba vágjuk csajomat ;)
#17-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!