Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Belinkelnétek 5 lány képét tízes skálán 6-tól 10-ig? Mindegyikből egyet.
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 09:32
1/7 anonim válasza:
Ha te meg küldesz minden felhasználónak egyenként 2 képet egy koaláról 3 egy lóról és 13 macskásat. Egyik se legyen se több-se kevesebb... Ja és 2 azonos fajta állatot ábrázoló kép nem lehet egyazon példányról készült. Fontos, hogy globálisan az összes képre vonatkozóan váltakozzon a háttér egyiken meleg színekkel másikon hideg színekkel.
2/7 Beviz Elek válasza:
ezmost komoly? meg minek?
feküdj vissza!
3/7 A kérdező kommentje:
Most komolyan ennyire lusták vagytok? Szégyen.
2014. jún. 26. 09:39
4/7 anonim válasza:
már bocs, de te vagy a lusta :D miért a többi GYIKarc "dolgozzon" helyetted? fuck logic
5/7 A kérdező kommentje:
Mert én lány vagyok és nem vagyok leszbi.
2014. jún. 26. 11:24
6/7 Beviz Elek válasza:
és mire mész pár képpel? magadhoz akarod mérni?
más az ízlésünk. aki nekem 10-es, az a másiknak 7 és fordítva
a másik: hiába akarod magadat belöni hogy kb.mennyi lehetsz a képek alapján mert max hasonlítani fogsz valamelyikre, ugyanolyan nem leszel. ha valami nem ugyanolyan az teljesen megváltoztatja az összképet
lehetsz randa is meg szép is
tölts fel pár képet magadról és kapsz véleményt
7/7 anonim válasza:
6 átlagos...
7 tetszik, de sok szebb van nála
8 nagyon tetszik
9 legyél a feleségem!
10-es nem létezik, utópia
mutass képeket, és berakom őket, hogy melyikük hova tartozik! ebből mondjuk nem sokat tudnál meg, max az egyéni ízlésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!