Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem szeretik ki mondani a dolgokat, nyíltan?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom, hogy a lányok többsége teljesen mást mond, mint, amit gondol. Nem is vetem meg őket ezért, félre értés ne essék, mert a legtöbbször "jó szándék" vezérli őket, de én személy szerint jobban örülnék az őszinteségnek, a mismásolás helyett, mert így a végén meg csodálkoznak, hogy mi meg az ellentettjét szűrtük le az egésznek.

2014. jún. 25. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó, akkor most valaki mondja el, miért lett leszavazva a 9-es hozzászóló. :)
2014. jún. 28. 18:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam regen egy mondast :" sokszor konnyebb az igen-t megtenni,mint a nem-et kimondani" . Egyebkent en is gondolkoztam rajta es csak azt az egy verziot latom realisnak,hogy nem mernek felelosseget vallani azert,hogy a kimondott szoval esetlge fajdalmat okoznak.
2014. jún. 28. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Én kimondom mindig azt amit gondolok, egyenesen.

Megtanultam, hogy a férfiak nem értik a hosszú, SZÁMUNKRA teljesen logikus körkörös, barokkos mondatainkat, amiből más nők azonnal leszűrik a mondanivaló lényegét:) Ahogy a férjem fogalmaz: egyszerűen drágám, mert mi férfiak egyszerűek vagyunk mint a faék:)

2014. júl. 28. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, és igen, igaza van az 5- ös hozzászólónak, gyakran azért beszélnek így, hogy kétértelművé tegyék a mondanivalójukat és ezért később ne lehessen sarokba szorítani őket. A lányok/nők nem szeretnek konfrontálódni.
2014. júl. 28. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért, mert a női agy teljesen más, mint a férfi. A nők szeretik a taktikát, a jeleket, a háttérből mozgatni a szálakat.

Én mindig őszinte vagyok, ezért nem szeretnek.:D 18l

2014. júl. 28. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!