Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan képzelitek el a jövőtek?
20 éves egyetemista lány vagyok.Jelenleg nincsen párom,átlagos kinézetű lány vagyok.Szeretnék jó munkahelyet,korán családot,de annyira lehetetlennek tűnik az egész.
Ti milyennek képzelitek el ? :)
Nem lehetetlen!
Én most fejezem az egyetemet. A család meg azt hiszem picit előbb fog jönni,mint terveztem:)
hajrá mindenkinek :)
én el vagyok keseredve,hogy nem találom a páromat,pedig szerintem nem vagyok egy csúnya lány :)
Jó lenne végigszenvedni a hátralévő középiskolai éveket viszonylag jó eredménnyel még a szakmai tárgyakból is,ami elég nagy baklövés volt,hogy ezt választottam.Közben komolyabban ráfeküdni az angolra,hogy szem elé kerüljön egy nyelvvizsga mondjuk az érettségi előtt.Az sem lenne rossz,ha sikerülne faktra járni még ha más nem is valószínű,hogy fog.Utána sikeresen leérettségizni főleg a műszaki tárgyakból ami elég necces lesz,de így előre azt mondom elég lenne ha átmennék,a többiből úgy teljesíteni,hogy elegendő legyen arra hogy felvegyenek egy egyetemre.Egyenlőre a tanulmányokban ennyire terveznék előre.
Ha közben elterelné egy barátnő a gondolataimat a suliról,a monoton dolgokról,kirángatna ebből a laposságból,esetleg készülnénk együtt a sulire vagy közös programok vagy bármi más az már nagyon adná..:)
Így nagy vonalakban ennyi,esetleg még venni egy krosszmotort,hogy utána tudjak a barátaimnak "menőzni" vele és közösen motorozni velük:D
Nem kis elképzelések kíváncsi lennék 3 év múlva mit szólnék ezekhez a dolgokhoz és hogy mit sikerült megvalósítani belőlük.
Mr.Álomvilág:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!