Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb férfiak ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb férfiak ezen az oldalon miért sztárolják önmagukat?

Figyelt kérdés

c***08, D**d és társai. Komolyan, minden második hozzászólásukból az jön le, hogy ők mennyire sikeresek a nőknél, és mennyire sok nő akarja őket, stb.

Szerintetek nincs rendes életük, hogy így, 30-akárhány éves korukra azt tartják fontosnak, hogy a gyakorin bizonyíthassák: ők aztán a nők kedvencei?

2014. jún. 25. 09:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy vannak emberek, akik csak lepontozni tudják őket, pedig a válaszaikban csak az igazság van, nem több. :)
2014. jún. 25. 10:32
 22/45 anonim ***** válasza:

#21:

Vannak akik már a nevem olvastán lepontoznak, el sem olvassák mit írtam :-D

2014. jún. 25. 10:34
 23/45 Költőnő? ***** válasza:
az ismerős...
2014. jún. 25. 10:35
 24/45 anonim ***** válasza:

Megerősítve, én "bosszú lepontozónak" hívom.

A másik tipus meg a "20 éves vagyok tudok mindent a világról nekem van igazam punktum" (őket nem bántom én is ilyen voltam ennyi idősen, aztán mindig kiderült, hogy a világ nem ennyi)

2014. jún. 25. 10:36
 25/45 anonim ***** válasza:
Tudom, egyszer nekem is írtál egy "kedveset", de én meg tudtam emészteni.
2014. jún. 25. 10:38
 26/45 Költőnő? ***** válasza:
ja mer' sokan buksisimiért járnak ide nem tényleges "tanácsért"... Az igazság meg néha fáj.
2014. jún. 25. 10:42
 27/45 anonim ***** válasza:

Vakok között a félszemű is király!

37F :)

2014. jún. 25. 10:43
 28/45 anonim ***** válasza:
Még jó.
2014. jún. 25. 10:46
 29/45 anonim ***** válasza:
90%

Bántani nem akarok senkit sem (sry ha időnként sikerül)

Ez nem erről szól, nem összeverni kella másikat verbálisan. Én is tanulok újat itt is, főleg a temérdek rám bízott történetekből. (tényleg végtelen variáció van) A vitával sincsen bajom, akkor kezdek ideges lenni amikor nem érvekkel vitáznak, esetleg tényekkel, hanem légből kapott meggyőződésből. :) Rendszeres, hogy komoly szakemberek leírnak valamit, és jön gipsz jakab és ő jobban tudja 17 évesen, érv nélkül mert csak. :)

Pontozni meg igen ritkán szoktam. Fel akkor ha le a kalappal a válasz (egyik másik ember ilyen, tartjuk is a kapcsolatot privátban) a másik amikor kénytelen vagyok én is rommá pontozni mert nem simán hül*eség hanem kifejezetten káros, és nem kéne hogy évek múlva a google 100%-os válasznak dobja ki az egyértelműen mentális/fizikai károkat okozó ostobaságot.

De ez is nagyon ritka :)

2014. jún. 25. 10:46
 30/45 anonim ***** válasza:
Jah. Vera is tényeket írt le, de 0%. Erről beszélek :)))) A sötétség ellen nincsen orvosság... :)
2014. jún. 25. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!