Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb férfiak ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb férfiak ezen az oldalon miért sztárolják önmagukat?

Figyelt kérdés

c***08, D**d és társai. Komolyan, minden második hozzászólásukból az jön le, hogy ők mennyire sikeresek a nőknél, és mennyire sok nő akarja őket, stb.

Szerintetek nincs rendes életük, hogy így, 30-akárhány éves korukra azt tartják fontosnak, hogy a gyakorin bizonyíthassák: ők aztán a nők kedvencei?

2014. jún. 25. 09:48
1 2 3 4 5
 11/45 Költőnő? ***** válasza:

Btw nem mindegy, mit akarnak itt?

talán a válasz hasznosságát kellene nézni, és a szándékot.

2014. jún. 25. 10:14
 12/45 anonim ***** válasza:
Csak 9. éve nős, 12. éve ismerem :D
2014. jún. 25. 10:14
 13/45 anonim ***** válasza:
Elírtam, sorry... de a lényegen nem változtat. :D
2014. jún. 25. 10:15
 14/45 anonim ***** válasza:
Nem gond, csak a pontosság kedvéért írtam :)
2014. jún. 25. 10:15
 15/45 Istvan159 ***** válasza:
azért,mert parasztok és még nem volt nővel dolguk :) csak ide járnak menőzni :)
2014. jún. 25. 10:17
 16/45 anonim ***** válasza:

off:

Dowd ön hány éves? :)

2014. jún. 25. 10:18
 17/45 Költőnő? ***** válasza:

c nem tom kit nem ismerem, de ami Dowd-ot illeti: Veronika megerősítve. Hűséges, nem mai tini, de nem is szüzen nősült, és nem is vágyik - amennyire én ismerem - 12 éves kislányokkal kalandocskákra.

So vmilyen szinten már borult az elmélet.

2014. jún. 25. 10:23
 18/45 anonim ***** válasza:

Hehe!

Persze van egy rendes egom :-P Nem is titkolom ... Viszont azért, mert van mire ;-)

Egyébként meg bizonyos problémák esetében a sokkterápiát tartom megoldásnak, azért válaszolgatok esetleg paraszt módon.

És igen, tapasztalatból - sajátból - szoktam táplálkozni. Nincs szükségem rá, hogy kamuzzak, akár mennyire is fáj egy-két tacskónak. Mindig kínosan ügyeltem rá, hogy bármilyen fórumon - többre is irkálok a témában -, magamat adjam.

És mint más fórumokon, itt is van olyan "törzs tag", aki ismer és tudja ki vagyok ;-)

2014. jún. 25. 10:27
 19/45 anonim ***** válasza:

Ja! És elutasítom, hogy kislányokra nyomulnék:

1., egyértelművé tettem már sokszor, hogy az idősebb nőket preferálom

2., soha senkinél nem kezdeményeztem privátot, ha ilyen beszélgetés történt, az mindig a másik féltől indult

2014. jún. 25. 10:28
 20/45 anonim ***** válasza:

36 vées

(és nyugodtan tegeződhetünk vén még nem vagyok :D)

2014. jún. 25. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!