Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fognak így érvényesülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fognak így érvényesülni a nők? Hamarosan nem lesznek énekesnők, színésznők stb?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 24. 16:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg úgy fogalmaztam meg, de tisztáztam, hogy nem úgy értettem, akkor miért kell még mindig leragadni annál, hogy, de igenis, provokálni akarok, és utálkozni?
2014. jún. 24. 16:51
 12/26 anonim ***** válasza:
Attól, hogy már kezd megszokottá válni a médiában a meztelenkedés, még nem fog megszűnni ez a két szakma.
2014. jún. 24. 17:06
 13/26 A kérdező kommentje:
Kereslet-kínálat. Ha senkit nem érdekel a meztelenség, akkor nem kellenek színésznők, sem énekesnők, sem másmilyen nők, akik vállalják a meztelenséget. És mivel minden színésznő, énekesnő és hasonló foglalkozású nő, ezért sikeres, így csak megszűnik.
2014. jún. 24. 17:26
 14/26 anonim ***** válasza:

Filmeket akkor is néznek majd az emberek, zenét akkor is hallgatnak, slágereket akkor is írnak, amiket valakiknek elő kell adni.

Tehát teljesen hibás a logikád.

A meztelenkedés helyett meg kitalálnak majd valami más "polgárpukkasztó" viselkedést, amitől a címlapra kerülnek.

2014. jún. 24. 17:28
 15/26 A kérdező kommentje:
Persze, a filmekben szerepelnek majd színészek, a slágereket előadják majd énekesek.
2014. jún. 24. 17:33
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Meg színésznők meg énekes nők.
2014. jún. 24. 17:53
 17/26 anonim ***** válasza:

"És mivel minden színésznő, énekesnő és hasonló foglalkozású nő, ezért sikeres, így csak megszűnik."

Na meg a francokat! :D Komolyan nem láttál még tehetséges nőt ezekben a szakmákban? Vagy én értek félre valamit?

2014. jún. 24. 17:59
 18/26 anonim ***** válasza:

Róla pl nem látsz meztelen képet, max photoshopposat, még is sikeres.

https://www.youtube.com/watch?v=wVWazHTunSI

Nincs igazad. Fogadd el.

2014. jún. 24. 18:05
 19/26 A kérdező kommentje:

17-es, írj neveket.

18-as, mikor volt ezeknek új zenéjük? Változnak az idők, manapság a depreszziós emberek sem hallgatnak már rockot.

2014. jún. 24. 18:49
 20/26 A kérdező kommentje:
Kivéve persze téged.
2014. jún. 24. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!