Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy kiszeretnem elegiteni oralisan? (lent)
o 18 eves es pedig 16. ki szeretnem mar kiprobalni magam ebben nagyon sokat olvastam errol mar es ugy erzem kesz vagyok ra. neki persze mar volt resze ilyenben. csak az a problema hogy legjobb baratok vagyunk es felek megromlana a kapcsolatunk emiatt.
a valaszokhoz kort es nemet is irjatok kerlek. koszi
16/L
Ideje lenned beismerni, hogy részedről ez nem barátság hanem viszonzatlan szerelem. S abban bízol, hogy egy orál majd melletted tartja, mivel még szűz vagy s azt gondolod, hogy ez egy hatalmas ajándék lenne részedről.
Szerintem jól összefoglaltam, de látnod kell, hogy ez nem így működik. Igent fog mondani, ki fog használni, te le fogod nyelni. Nem egyszer hanem többször aztán lesz/van egy barátnője aki miatt nem keress többet. Mivel megkapta már...
állj elé nézz mélyen a szemébe majd ismételd, meg ezt:Szopi-szopi olcsó ötszá!
szerintem benne lesz.
Én meg szeretnélek kinyalni.
Szerinted hogyan mondjam meg neked?
Hogy szeretnéd, hogy ettől ne jöjj zavarba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!