Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhat egy ilyen lány?
Elég csúnyácska vagyok, ezt tudom is magamról, ezért a "normális" pasiknak nem kellek, DE (és leginkább ezzel van a baj) minden más hülyének igen. Gondolom abból ered a baj, hogy alapvetően kedves a természetem, még olyanok felé is, akik ilyesmit ritkán tapasztalnak. Nem rossz emberek, de mondjuk mikor már a sokadik hivatalosan is értelmi fogyatékos vall szerelmet, az már elég idegesítő, ők meg szegények nem értenek egy egyszerű "nem"-ből...
Lehet ezzel valamit kezdeni (és ne kezdjen rá senki, hogy legyek bunkó, stb. mert nem akarok), vagy soha többet utcára se lépjek? :D Ti mit mondanátok az ilyen szerencsétleneknek, hogy azért ne törjenek teljesen össze?
Nem tudom, az utolsó két válaszoló mit olvasott, de ti is nyilvánvalóan kötekedni jöttetek fel.
Különösen nem értem, miből gondolja bárki is, hogy az illetők külsejéről volt szó. Nem kezdem el magyarázni, hogy konkrét pszichiátriai esetekről beszélek, és nem fogom itt mindenkivel megosztani szegény emberek problémáit, ha láttatok volna ilyen embereket, nyilván értenétek.
A kérdésem mindössze annyiról szólt, hogy a "már van valakim" szövegen kívül tud-e valaki kreatívabbat, de látom, rossz helyen járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!