Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok alacsonyabb rendű fiúval?
Ronda arcot és vacak testalkatot örököltem. Már genetikailag nem vagyok olyan mint azok,akiknek a természet is úgy rendelte hogy akik jóképűnek születtek és minimális sporttal arányos testük lesz.
(Teszek ellene mielőtt leszólnátok)
Járnátok ilyen genetikailag alacsonyabban álló fiúval?
18/F
Figyelj én is pont 18éves vagyok, az előttem író semmit sem ért a sporthoz a guggolás és felhúzás pedig az izmok 120%-át megmozgatják. Nem vagy alsóbbrendű! Azzá válsz aminek tartod magad, tedd rendbe az önértékelésedet akármit elérhetsz még az életben, és a csajokat nem az érdekli elsődlegesen hogy hogy nézel ki. A nőknek az kell hogy valami értékeset lássanak meg benned, és ez elsősorban az erő, nem a guggolásod vagy fekvenyomásod maximuma hanem lelki erő.
Más kérdés hogy a nők jórésze fogyatékos kur^a.
Nekem is szűk a vállövem és széles a csípőm, borzasztó munkával sikerült javítanom rajta de ha ruhába vagyok alig látszik hogy elég haladó vagyok testépítés terén, pedig basottul kerekek és teltek az izmaim.
Szerencs3re jóképűnek teremtett az úr :D legalább is ezt mondják a csajok, de nekem is nagy probléma párkapcsolat kérdés, nem is volt még komoly kapcsolatom.
Remélem segítettem.
# 11
Ha ilyen baromi okos vagy, akkor miért jössz ide a nyomoroddal?
persze, én vagyok a marha, hogy segíteni akartam a nyomi kis egódon. Tudod mit? Sose lesz egy rendes csajod sem. Nem azért mert ronda vagy, hanem azért mert ez a pszichózis megnyomorítja a lelked és egy igazi rosszindulatú büdös bunkót csinál belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!