Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok alacsonyabb rendű fiúval?
Ronda arcot és vacak testalkatot örököltem. Már genetikailag nem vagyok olyan mint azok,akiknek a természet is úgy rendelte hogy akik jóképűnek születtek és minimális sporttal arányos testük lesz.
(Teszek ellene mielőtt leszólnátok)
Járnátok ilyen genetikailag alacsonyabban álló fiúval?
18/F
Fenét.
Ha valaki jó csípő-váll arányt,gömbölyű izmokat örököl az hamar jól nézhet ki.
Van egypár haverom akik lejárnak heti 1-2x hobbiból focizgatni (nem egyesületi edzés),van aki semmit se sportol mégis elfogadhatóak.
Nekem 7 év sport után sz*r testem van.
2-es
Értelmezd a kérdést.
Mégis mi az,hogy alacsonyabb rendű?
Attól mert valaki nem szép még nem lesz alacsonyabb rendű egy páwától vagy egy szép fiútól...
A szépfiú előnyös génekkel rendelkezik,könnyen talál párt és az utódai is akiknek átörökíti.
Egy csúnya párt is nehezen talál és az utódai is nehezen fognak. Sokkal nagyobb a kihalás esélye.
1: nem vagy alacsonyabb rendű
2: sportolj ésszel, ne csak gyúrni járj, hanem ússzál,másszál sziklát, röplabdázz, stb. válassz olyan sportot ami az egész testedet mozgatja!
3: a csajok nagyon nem a tested miatt jönnek össze veled, hanem azért mert érdekes vagy
4: húzzál el egy pszichológushoz, mert ez a kisebbrendűségi komplexusod kezelést igényel, különben belőled is egy darabolós gyilkos lesz, ha így maradsz.
peace! 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!