Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány 74 pasival feküdt le eddig az nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 21:41
11/19 anonim válasza:
Húúúú, ezzel most magadra zúdítod itt a fél gyk-t...:D Nem kevés, nyilván te is tudod, hogy ez más az "elég sok" kategória...DE! Kinek tartozol elszámolással? Igen, egyedül saját magadnak! Nem kötelességed senkinek az orrára kötni, és nyilván illetlenség mást is erről kérdezgetni...szerintem ez mindenkinek a magánügye...én nem kultiválom sem a fiúk sem a lányok részéről a "dicsekvést" 26/N
12/19 anonim válasza:
Ez csak annyira gáz, hogy nálam az aljaember kategóriába esel. Ó és nőnek még véletlenül sem számítasz. Egy nőnek van tartása!
14/19 anonim válasza:
Nem, ha nem bántad meg. Ha amúgy normális vagy az emberekkel, akkor egy szám önmagában nem változtatna a rólad kialakított benyomásomon.
15/19 bölény25 válasza:
Csoda hogy számba tudod tartani...hát ha neked jó volt és jó igy akkor nem gáz,csak majd lehet lesznek kellemetlen következmények.Ja ha meg lesz a 100 akkor azért egy partyit tarthatnál :D
16/19 anonim válasza:
Nem gáz, semmi jelentősége nincsen.
17/19 anonim válasza:
még ennek a fele is sok 20 évesen!
19/19 anonim válasza:
De hogy jött össze ennyi? Én 22 vagyok,2vel voltam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!