Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány ennyi pasival feküdt már le az sok? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Ha egy 20 éves lány (nemsokára 21 éves lesz már) 5 férfivel szexelt már az szerintetek sok ???
én egy srác vagyok és ezt kérdezte tőlem tegnap egy lány de nem tudtam neki erre választ adni ezért kérdezem ezt itt most :)
2014. jún. 14. 12:28
1/15 anonim válasza:
szerintem nem sok... én sajna csk kettővel
24L
2/15 anonim válasza:
Szerintem sok, de mindenki maga dönti el, így nem ítélkezem, azt se tudom, hány volt szerelemből, hány egyéjszakás kaland stb.
4/15 anonim válasza:
1. Sajna? Gyere akkor leszünk 3an xd...
5/15 anonim válasza:
attól függ.. ha 16évesen kezdte és volt ebben 5 darab egy év és fél év közti kapcsolata akkor nem sok.
6/15 anonim válasza:
A lányoknak ezt nem szabad! Qurvák az ilyenek! A nőlét legaljai! Mondd meg neki, mekkora szajha, azért mert élvezi a szexet! Fúj.
7/15 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy sok. Mi a francért kell ítélkezni? Ha egyértelművé teszi egy rövid hancúr előtt, hogy többről nem lesz szó (bár inkább pasikra jellemző az ezzel való hülyítés és lányokra, hogy bedőlnek nekik), nincs semmi megvetendő abban sem.
8/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, sőt, nincs olyan, hogy sok, mert mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné, én nem ítélek el senkit, felőlem aztán lehet 200 is a szám.
10/15 anonim válasza:
Én ismerek egy most 15 éves lányt, aki már annyinál tart, hogy nem tudna pontos számot mondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!