Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti örülnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti örülnétek ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés

Évfordulónk lesz és szeretnék venni egy "könyvet" amiben üres lapok vannak. Tehát ilyen naplóféleség vagy nem is tudom. Na és abba közös képeket ragasztgatni meg köré idézeteket írni. De ezt úgy csinálnám, hogy a könyvnek csak az elejét csinálnám meg, és mondanám, hogy a többit majd az évek alatt folytatjuk. :D

Szerintetek ez nagyon nyálas egy 16 éves fiúnak?

Előre is köszi! :D

15/L

2010. jan. 4. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha ez kimondottan az évfordulótokra van, tehát mindketőtöké és nem a fiunak adod, hogy majd ő szerkesztgesse,hanem közösen rakjátok bele az emlékezetes pillanatokat akkor szerintem jó ötlet. Nincs benne semmi nyálasság.
2010. jan. 4. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó dolog, és nem akarlak ilyesztegetni, de mivel elég fiatalok vagytok (igen tudom a lányok előbb érnek blablabla, de a fiuk nem), lehet h a srác pár hónapon belül otthagy, és akkor ez elég fájó emléked lesz, de am elég klassz;)
2010. jan. 4. 15:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :D

De ha így adom akkor valami még kéne mellé szerintem...valakinek valami 5let?

Ja és jöhetnek még válaszok :D

2010. jan. 4. 15:44
 4/9 A kérdező kommentje:

második!

én már csak ilyen pozitív lány vagyok :D

ki tudja? sok olyat hallottam, hogy ennyi idősen jött össze valaki élete párjával :D

(tudom, hogy kevés az esélye, de akkor is)

2010. jan. 4. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki....Ritka ,h egy nő ilyet kitaláljon már sry...De pl itt 1 kivétel:P...18f
2010. jan. 4. 17:35
 6/9 A kérdező kommentje:
:D
2010. jan. 4. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:

15:32 es vagyok.

Ha ezen felül még akarsz neki adni valamit, akkor az csakis olyan legyen amit szintén közösen élveztek.

Egy vacsora amit te készítettél és közösen eszitek meg.

2 mozi vagy színház jegy.

Ne olyan dolgot adj neki ami kimondottan az övé lesz, hanem részben a tiéd is.

Hülye ötlet lehet, de volt a reszkessetek betörőkben 2 részében az a vadgalamb, aki látja az érti, egyiket megtartod magadnak a másikot annak adod akit szeretsz.

ezzel arra utalok, hogy fele nálad fele nála, egy része a tiéd másik része az övé.

2010. jan. 4. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:

15:43-as vagyok

pozitívan kell állni a dolgokhoz, jól teszed;) am télleg ritkák az ilyen lányok:D

2010. jan. 6. 18:42
 9/9 A kérdező kommentje:

:D

Köszi a válaszokat! :-)

2010. jan. 6. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!