Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány csajok szoktak egymással verekedni?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor általában pasiért? Láttatok már?2014. jún. 23. 14:02
11/14 I.B.T. válasza:
Jajjj jóvan:D Nem akartam én bántani a kis "lelküket". Van rendes, igen, nekem is van rendes cigány ismerősöm. De attól még valamelyik rokona, haverja kipakolná a házat amiben élek ha lehetősége adódna rá.:D
Minden politikus elmondja, hogy van olyan aki tisztességes. Csak az a baj, hogy kevés:D
12/14 anonim válasza:
A magyar csajok is szoktak egymással verekedni, sőt egyre többet. De a cigányoknál ez jóval gyakoribb, az erő és a dominancia náluk jobban meghatározó.
13/14 anonim válasza:
agresszívak és hirtelen ütnek nagyot...:S
14/14 anonim válasza:
Szia utolsó, te ár verekedtél cigány lánnyal, vagy honnan tudod ezt, hogy hirtelen nagyot ütnek a cigány csajok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!