Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan jó érzést érzek az egész testemben mióta megtetszett egy lány és én is tetszem neki! olyan mintha valaki cirógatná a szívem vagy hogy mondja mintha csikis lenne és olyan forróság önt el... de valami nagyon jó érzés mintha 5-öslöttót nyertem volna! E mellett valami eszméletlen jó kedvem van és olyan jó érzés stb...!
2014. jún. 23. 12:20
 1/9 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyok ha számít valamit!
2014. jún. 23. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vagyis mindenestre erős vonzalmat érzel, ami mindenféle szuper érzést kivált az agyadban. Örülj neki!
 3/9 anonim ***** válasza:
Na majd megtudod..
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindég rá gondolok és valami eszméletlen érzés mintha érezném a szívem ilyen eddig nem volt :)
2014. jún. 23. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Majd amikor ez változik, írjál légyszives mert kiváncsi vagyok, hogy mi lesz.
2014. jún. 23. 12:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Majd írd már le légy szíves azt, amikor megváltoznak ezután az érzéseid (vagy visszaállnak átlagba vagy lemegy mínuszba - ez esetben reméljük, hogy rossz eseteben az előbbi lesz).
2014. jún. 23. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Szörnyű, hogy mindenki a rosszat látja. Igen, valószínűleg szerelmes vagy. Bár ezt inkább még csak vonzalomnak nevezném, de elég erős, ahogy leírtad. Sok sikert kívánok neked!
2014. jún. 23. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok: én nem a rosszat látom és nagyon örülök, hogy így érez valaki egy kapcsolat miatt :) Gondolom, hogy előtte a kérdezőnek nem sok kapcsolata lehetett. Én pszichológiai okokból írtam neki az előbb!
2014. jún. 23. 13:54
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát már azóta kaptam 1-2 privált üzenetet ezzel kapcsolatban és ezek az érzések ma kezdtek el érződni és azt mondták hogy ez még jobb is lesz! :)

Remélem nem fogok pofára esni!

De tényleg valami leírhatatlanul más világban vagyok és olyan mintha semmi gondom nem lenne pedig van :)

2014. jún. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!