Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes szocializálódnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes szocializálódnom a Szex és New Yorkon?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.
2014. jún. 22. 23:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Felőlem tegyed.

Csak ne ide gyere sírni ha utana meglepődsz mert leribiznek és hogy az élet nem csak bulizasból áll és hogy nem csak tökéletes férfiak jönnek szebe.

2014. jún. 22. 23:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Igazán remek emberismerő vagy, ha egy kérdés alapján meg tudod állapítani az IQ-t.
2014. jún. 22. 23:52
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor azt tudom mondani, hogy ami a szexualitás kiélését illeti, csináld nyugodtan, csak ne olyan szempontok alapján válassz partnert ahogyan a sorozatbeli nők teszik, mert akkor sokat fogsz csalódni.
2014. jún. 22. 23:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én végignéztem az évadokat, mint sorozat tetszik, viszonylag szabadszellemű vagyok, de nem egy ilyen, szocializációs szempon tból szar művet kéne alapul venned. Plusz nem 18 évesen kellene elkezdeni szocializálódni, ez rég rossz.
2014. jún. 22. 23:54
 15/22 A kérdező kommentje:
A sorozat pont nem erről szól. Ott is több sikertelen próbálkozás után találja meg az igazit a főszereplő.
2014. jún. 22. 23:54
 16/22 anonim ***** válasza:
eleve miféle aljadék ember szocializálódik egy tv műsoron! bármilyenen, ez meg mellesleg egy kalap sz*ar.Szóval bátran neked már mind1.
2014. jún. 22. 23:55
 17/22 anonim ***** válasza:

1. A sorozat nem egyenlő a valósággal.

2. Egy kérdésből is lehet látni, milyen valakinek az iq-szintje. Ez a kérdés nem sok jóról árulkodik a részedről.

2014. jún. 22. 23:57
 18/22 A kérdező kommentje:
Jaj, de felháborítottam pár embert egy ártatlan kérdéssel! Te min szocializálódsz, hogy ilyen agresszívan nyilvánulsz meg? :)
 19/22 anonim ***** válasza:

Visszatartani nem tudunk, mindössze mindenki tanáccsal lát el, a véleményét fejezi ki, amiben a saját tapasztalatait, életútját, meglátásait vegyíti.

Az a személyes véleményem, hogy ezek a nők azoknak a tökéletes példái, akik saját maguk jelentik a gátját a vágyaiknak. Persze felszínen minden szép és csillogás, de ezek nem jelentenek mély értékeket. Ez nem 20 évesen számít, hanem később, amikor az ember lepörgeti az életét, számba veszi, hogy mit ért el és miért ért el, mit hibázott, milyen értékeket nem vett figyelembe. Van, aki tanul a saját hibáiból és múltjából, és bölcsebb lesz, van, aki nem, és örökké mélyen szenvedni fog.

20/22 A kérdező kommentje:
Legalább a helyesírásom kifogástalan.
2014. jún. 22. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!