Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi tolerálna egy ilyen tetkót a combomon?
Jelenleg nem keresek kapcsolatot, de érdekelne, majd ha ott tartok, és ha combomon ilyen stílusú (koponya) tetkó lesz : [link] akkor milyen eséllyel indulok a férfi szívek meghódításért. Sportolok, izmos vagyok, tehát nem hájas lábra kerülne a "cucc" és nagyon illik hozzám a koponya.
köszi
22/L
8as vagyok megint. Igen, úgy értettem...
Mondjuk a hasonló érdeklődésűek valahogy könnyebben egymásra is találnak.Ha a belső combodra teteted, akkor néha nyalás közben ő is kér egy puszit? Vagy annyira azért nem vagy perverz?
"nagyon illik hozzám a koponya"
Milyen nagy egyéniség vagy... (No).
Hát, akkor te nem Amerika kapitánynak , hanem a vörös koponyának szurkoltál?
Amúgy szerintem nem gond, hogy ha kicsit durvább dolog van valakin. Legalábbis ha az a belső érzéseit vagy a múltják tükrözik. Nekem olyan nagyon nem kell olyan, ami teljesen vissza ad engem. talán mert nincs annyi bőröm, amennyire rá férne az, aki én vagyok.
De lehet csak túl sokra tartom magam...
Minden esetre semmiképp sem mások véleménye alapján alakítsd az életed vagy akár a tetkóid. 8as voltam újfent.
köszi :)
Egyébként gondolkodtam és valójában én azt a szegény pasit "át is verhetem" vagy csak nem beszélek róla neki, mert igazából a tetkót majd csak szexnél láthatja, addig meg csak eldől, h bírja -e a buksim vagy kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!