Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi tolerálna egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi tolerálna egy ilyen tetkót a combomon?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem keresek kapcsolatot, de érdekelne, majd ha ott tartok, és ha combomon ilyen stílusú (koponya) tetkó lesz : [link] akkor milyen eséllyel indulok a férfi szívek meghódításért. Sportolok, izmos vagyok, tehát nem hájas lábra kerülne a "cucc" és nagyon illik hozzám a koponya.

köszi

22/L

2014. jún. 22. 19:45
1 2
 11/20 DanteSparda ***** válasza:
nem azzal van a baj hogy a tetkó hogy néz ki és nem verné ki a biztositékot hanem egyszerűen unalmas már hogy minden csaj tetkós nagy divattá vált mára már a tetkő szerintem csunya minden tetkó a tiszta bőr sexysebb
2014. jún. 22. 19:55
 12/20 Dennis Moore ***** válasza:
100%
Nem az én világom. De arra mindenképpen jó, hogy ha megismerkednénk, egyből levágnám, hogy gyökeresen más az ízlésünk. Szóval szerintem ezzel úgyis azokat riasztod el, akiket előbb-utóbb a személyiséged is elriasztott volna.
2014. jún. 22. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:

8as vagyok megint. Igen, úgy értettem...

Mondjuk a hasonló érdeklődésűek valahogy könnyebben egymásra is találnak.Ha a belső combodra teteted, akkor néha nyalás közben ő is kér egy puszit? Vagy annyira azért nem vagy perverz?

2014. jún. 22. 19:57
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Aki ez alapján itél meg, az egy barom... Aki "nem tolerálja", az nem ér annyit, hogy foglalkozz vele.
2014. jún. 22. 19:58
 15/20 anonim ***** válasza:

"nagyon illik hozzám a koponya"

Milyen nagy egyéniség vagy... (No).

2014. jún. 22. 19:59
 16/20 A kérdező kommentje:
:D perverz vagyok , de ennyire azért nem , habár ki tudja :D
2014. jún. 22. 20:01
 17/20 A kérdező kommentje:
kedves 15-ös ! a múltamban voltak dolgok, amik a koponyához kötődnek, egy időszakomban ez is volt a becenevem.
2014. jún. 22. 20:05
 18/20 anonim ***** válasza:
nekem tetszik ez a tetkó. akár magamon is el tudnám képzelni. bár a "nagyon illik hozzám a koponya" kijelentésed miatt elgondolkodtam egy kicsit :D
2014. jún. 22. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát, akkor te nem Amerika kapitánynak , hanem a vörös koponyának szurkoltál?

Amúgy szerintem nem gond, hogy ha kicsit durvább dolog van valakin. Legalábbis ha az a belső érzéseit vagy a múltják tükrözik. Nekem olyan nagyon nem kell olyan, ami teljesen vissza ad engem. talán mert nincs annyi bőröm, amennyire rá férne az, aki én vagyok.

De lehet csak túl sokra tartom magam...

Minden esetre semmiképp sem mások véleménye alapján alakítsd az életed vagy akár a tetkóid. 8as voltam újfent.

2014. jún. 22. 20:19
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi :)

Egyébként gondolkodtam és valójában én azt a szegény pasit "át is verhetem" vagy csak nem beszélek róla neki, mert igazából a tetkót majd csak szexnél láthatja, addig meg csak eldől, h bírja -e a buksim vagy kuka.

2014. jún. 22. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!