Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkodnak így a férfiak?
Figyelt kérdés
Köztudott,hogy a legtöbb férfi szereti a magamutogató,kihívó öltözködésű lányokat,sőt,sokszor több figyelmet szentelnek nekik mint a visszafogottabbaknak.Itt az a bibi,hogy ha idősebbek lesznek és pl. a lányuk kezd el így viselkedni/öltözködni,akkor már idegbajt kapnak.Miért ilyenek?2014. jún. 22. 18:34
11/12 anonim válasza:
Mert mi köze van a lányomnak ahhoz hogy én mit csináltam korábban?
Szerinted ha huszon-, harmincévesen száz számra kúrtam és hagytam ott a jobbnál jobb nőket, akkor azt szeretném, hogy az én lányomat is úgy hagyják ott, ahogy én más nőket? Lóf-.aszt!
Mindenkinek vannak egyéni érdekei, ezért. De ez tiszta logika, mi nem érthető benne egyesek számára.
1. Egy férfi szeretne sok nőt megnézni magának és meg is szerezni.
2. Egy férfi szeretné óvni a lányát attól, hogy túl nagy rib-.anc legyen, attól hogy túl sok csalódás érje az életben. Ezért tehet aktívan is, például azzal hogy jó apa és tanítja a lányát.
Mindenki a lehető legtöbb jó dolgot akarja kilapátolni az életből. Ezen mi nem világos?
12/12 anonim válasza:
azért mert ha látok egy lengén öltözött lányt akkor perverz dolgokra gondolok, de ha tegyük fel lenne egy lányom akkor nem dobódnék fel a gondolattól, hogy idegen férfiak vetkőztetik a szemükkel... szerintem ez érthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!