Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy gazdag fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy gazdag fiatal srác felajánlaná nektek, hogy bármennyit fizet nektek, amiért cserébe a barátnői lennétek, belemennétek az ajánlatba?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi

2014. jún. 22. 16:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
Ha utána dobhatom és megmarad a pénzem akkor miért ne. Ha ennyire idióta valaki ...
2014. jún. 22. 16:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nekem valahogy nem menne.

18/L

2014. jún. 22. 16:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha saját pénzből odamegyek ahova akarok és azzal alszom, akivel akarok, akkor miért akarnék egy idegennel lenni, aki max a pénzét tudja villantani, mint szerinte pozitívumot. Mintha ez akkora nagy előny lenne, közben pedig ha valaki dolgozik, szintén lehet neki. Nekem van, nem is kevés. Meg is dolgoztam érte.
2014. jún. 22. 16:47
 14/23 anonim ***** válasza:
Te döntöd el személy szerint, hogy pénzért megvehető vagy, vagy sem.
2014. jún. 22. 16:48
 15/23 A kérdező kommentje:

13.

Nem mindenki tud vezérigazgató lenne, meg gondolom itt nem tízezrekről van szó, hanem százezrekről, és nem kell doglozni érte éjt nappallá téve.

2014. jún. 22. 16:48
 16/23 anonim ***** válasza:
Kérdező: Fejleszd magad, válj igazi férfivá, és akkor már nem a pénz lesz a legértékesebb tulajdonságod.
2014. jún. 22. 16:51
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
igen 21L (pénzt nem kellene hogy fizessen, de elmennék vele ha szimpatikusak vagyunk egymásnak pl. egy nyaralásra).
2014. jún. 22. 16:52
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező: Nem vagyok vezérigazgató, csak jó munkám van, 450-et viszek haza. Ez nekem bőven elég. Nincs az a pénz, amiért k**vát csinálnék magamból. Így viszont én irányítok, enyém a választás és a döntés joga is.
2014. jún. 22. 16:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem.

Ha nem vonz valaki, nem tudom megjátszani magam, akkor se ha ő tud róla, hogy nem érzek semmit, csak a pénze kell..

2014. jún. 22. 16:56
 20/23 A kérdező kommentje:

18.

Az szép, gratulálok, viszont sokan nehezen élnek meg ebben helyzetben, van aki örül ha talál munkát magának, és azért sokaknak jól jönne a plusz pénz ebben a gazdasági helyzetben.

2014. jún. 22. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!