Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy gazdag fiatal srác felajánlaná nektek, hogy bármennyit fizet nektek, amiért cserébe a barátnői lennétek, belemennétek az ajánlatba?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi2014. jún. 22. 16:41
11/23 anonim válasza:
Ha utána dobhatom és megmarad a pénzem akkor miért ne. Ha ennyire idióta valaki ...
12/23 anonim válasza:
Nem. Nekem valahogy nem menne.
18/L
13/23 anonim válasza:
Ha saját pénzből odamegyek ahova akarok és azzal alszom, akivel akarok, akkor miért akarnék egy idegennel lenni, aki max a pénzét tudja villantani, mint szerinte pozitívumot. Mintha ez akkora nagy előny lenne, közben pedig ha valaki dolgozik, szintén lehet neki. Nekem van, nem is kevés. Meg is dolgoztam érte.
14/23 anonim válasza:
Te döntöd el személy szerint, hogy pénzért megvehető vagy, vagy sem.
15/23 A kérdező kommentje:
13.
Nem mindenki tud vezérigazgató lenne, meg gondolom itt nem tízezrekről van szó, hanem százezrekről, és nem kell doglozni érte éjt nappallá téve.
2014. jún. 22. 16:48
16/23 anonim válasza:
Kérdező: Fejleszd magad, válj igazi férfivá, és akkor már nem a pénz lesz a legértékesebb tulajdonságod.
17/23 anonim válasza:
igen 21L (pénzt nem kellene hogy fizessen, de elmennék vele ha szimpatikusak vagyunk egymásnak pl. egy nyaralásra).
18/23 anonim válasza:
Kérdező: Nem vagyok vezérigazgató, csak jó munkám van, 450-et viszek haza. Ez nekem bőven elég. Nincs az a pénz, amiért k**vát csinálnék magamból. Így viszont én irányítok, enyém a választás és a döntés joga is.
19/23 anonim válasza:
Sajnos nem.
Ha nem vonz valaki, nem tudom megjátszani magam, akkor se ha ő tud róla, hogy nem érzek semmit, csak a pénze kell..
20/23 A kérdező kommentje:
18.
Az szép, gratulálok, viszont sokan nehezen élnek meg ebben helyzetben, van aki örül ha talál munkát magának, és azért sokaknak jól jönne a plusz pénz ebben a gazdasági helyzetben.
2014. jún. 22. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!