Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lara.toth19 kérdése:
Hogyan felejtsek el egy srácot ha már 1 éve oda vagyok érte?
Figyelt kérdés
Nem volt köztünk semmi csak barátság és én ahogy megismertem azonnal bele szerettem és sehogy sem tudom elfelejteni!! Mit tegyek h végre kiverjem a fejemből??2014. jún. 22. 13:08
1/5 anonim válasza:
Én is így vagyok most, eldöntöttem, h elkezdek rendszeresen sportolni, lefoglalom magam, kitűzök új célokat és másokkal ismerkedem. Előbb-utóbb remelem már nem fog érdekelni...
2/5 A kérdező kommentje:
De jó h legalább le tudod magad foglalni sajnos nekem nem megy mivel találkozok vele és ő csak egy barátot lát bennem de én viszont többet szeretnék tőle. és hiába próbalkozok elfelejteni nem megy.
2014. jún. 22. 13:14
3/5 anonim válasza:
De ő ezt tudja rólad? Mert beszéljétek meg, és lehet jobb, ha nem találkoztok, ha ő nem érez úgy, mint te.
4/5 anonim válasza:
Én is már mindjárt egy éve így vagyok egy sráccal...nap mint nap láttam a suliban is szóval lehetetlen volt a felejtés. Most meg vakációban hihetetlenül hiányzik :( Nálunk bonyolultabb volt az egész mivel volt köztünk valami, aztán egyik pillanatról a másikra úgy döntött levegőnek néz. Figyelj, próbálj meg minél többet szórakozni, járj ki a haverokkal és ismerkedj sokat. Mindegy csak ne maradj egyedül sokat a gondolataiddal...valamilyen szinten segít
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat es a segitseget megprobalom ot elfelejteni bar eleg nehez lesz! De koszi a tanacsokat :)
2014. jún. 22. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!