Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megszeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megszeretni egy nőt? Máshogy mondva beleszeretni egy nőbe?

Figyelt kérdés
van most egy csajom velem egy idős, 18 éves mondhatni ő szedett fel engem, és látszik rajta hogy nagyon szeret, eléggé elverte az élet, de én nem érzem magam szerelmesnek, jó vele lenni meg minden, de a szikra az nincs meg... ha felkelek nem ő az első gondolatom stb... nem az hogy nem szeretem, hanem mondjuk úgy hogy az előző kapcsolataim mások voltak, nem akarom ott hagyni, de azt sem akarom hogy csak egy ágyas legyen nekem, hogyan javíthatnánk a helyzeten? Nem szerelmes vagyok, hanem csak simán szeretem és most nem tudom hogy kéne vele összemelegedjek :) romantikázzunk többet, vagy utazzunk el valahová? örülök hogy majd egy év után van egy csajom, erre nem is olyan jó... ki érti a nőket?
2014. jún. 22. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs meg az a szikra,ő belé soha nem leszel szerelmes.Akármit csinál,akármit csinálsz.Ez egy halott kapcsolat.
2014. jún. 22. 09:26
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor megvárom míg szakít velem... legalább addig nem unatkozok :D
2014. jún. 22. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy igazi férfi...

Szánalom vagy b*szki...

(bocsi, de tényleg)

2014. jún. 22. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem (bár fiatal) ne lopd az idejét, amivel egy olyan pasit kereshetne, aki szereti is. Mivan ha jövöhét szerdán 17:08-kor elmegy mellette élete szerelme, de Ő veled van. Becsapod, ilyet nem teszünk olyannal akit szeretünk (akár szerelem, akár nem). És ha megismersz egy másik nőt akivel viszont megvan a szikra? Akkor is a kapcsolatban maradsz, mert Ő még nem dobott? Vagy otthagyod Őt egy másik nőért? (igazán jól fog esni neki)
2014. jún. 22. 09:45
 5/8 anonim válasza:
Kérdező! Ugyanilyen helyzetben voltam 2 hónapja. Összejöttem a barátnőmmel aki láthatóan oda-vissza volt értem, de én nem voltam szerelmes. Többször eszembe jutott, hogy nem kéne szivatnom, szakítsunk. Aztán egyre többet találkoztunk, fokozatosan beleszerettem. Ez mára eljutott arra a szintre hogy életem szerelmének tekintem, aki a szüzességemet is elvette. Szóval, hogyha látsz esélyt arra, hogy meg tudod szeretni, próbáld meg! :)
2014. jún. 22. 09:51
 6/8 A kérdező kommentje:

#3 látsztik hogy te még nem voltál szerelmes vagy nem tom :D

#5 igen én együtt leszek vele amíg ő nem szakít kitudja úgy is az lesz aminek lennie kell...

ha meg elsétál mellette élete szerelme akkor később úgyis össze kell jöjjenek ha tényleg ő az :D

teccikérteni? :D én nem fogom azt mondani neki hogy nem szeretem mert nem igaz több mint egy barát de kevesebb mint egy barátnő legalábbis nekem neki én vagyok az igazi...

kivárom hogy elfújja a szél a rózsaszín ködöt felőle, és utána már lehet ésszerűen gondolkodni :D

2014. jún. 22. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Garry Chapman: A szerelem pszichológiája

olvasd el, vele is olvastasd el, beszéljétek meg!

ha elolvasod a könyvet akkor rájössz mennyire szerencsés is vagy :) nem vagy szerelmes de szereted a párod! majd ha elolvastad a könyvet akkor nagyon sokat megtudhatsz erről és rájössz, hogy milyen szerencsés helyzetben vagy :)

2014. jún. 22. 10:31
 8/8 A kérdező kommentje:

alig másfél hónap telt el, de hátha még valaki olvassa...

Szerelmes lettem már el sem tudom képzelni nélküle az életemet, és rájöttem azért nem akartam belészeretni mert az előző kapcsolataim úgy kiölték belőlem a szerethetnéket mint annak a rendje, de visszajött :) tényleg érdemes várni!

2014. júl. 30. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!