Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bele vagyok esve az osztálytársamba? És ő belém?
Figyelt kérdés
Tegnap moziba mentem két fiú osztálytársammal, tisztán baráti alapon persze. Köztük ültem, szóval a kartámla (vagy mi az) közös volt és az egyik fiú meg én odatettük a karunkat és sikerült valahogy úgy helyezkednie hogy kb egész film alatt hozzámért. Én meg tiszta libabőr voltam végig. Ő kommentálta néha a látottakat, csak hogy megnevettessen. Meg végig ott lopkodta a popcornomat, pedig neki nagy volt nekem meg kicsi. :D
Amikor a másik fiú véletlen hozzámért, akkor viszont nem lettem libabőrös.
2014. jún. 21. 23:37
11/16 anonim válasza:
"Kajaxd" ?:D Hehe! Ami ennél még értelmesebb az a kérdésed. Bár azért van a gyakorikerdesek. Szerintem ha szerelmes vagy, neked kéne tudnod, mert más nem érzi azt amit te! Ne hidd el hogy más meg tudja mondani neked. Vagyis mondanak valamit, de az olvasotak alapján, viszont szerintem eléggé gáz ha mások döntései alapján döntöd el hogy "bele vagy esve" mert neked kell érezned azt hogy érzel valamit. Remélem örültél ennek az értelmesebb válasznak! Pacsi! 18/F
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, örültem neki és egyet is értek veled. Nem itt kéne döntenem arról, amit érzek. Ilyenkor annyira utálom magam.
2014. júl. 8. 17:40
13/16 anonim válasza:
Pedig neha az uj es ismeretlen erzesekben elkel egy kis segitseg, miert ne szorulhatnal tanacsra, ha meg bizonytalan vagy az erzeseidben? Szerintem ez nem butasag, ne erezd rosszul magad miatta!
14/16 anonim válasza:
Ezt neked kéne tudni bazzeg. Én egyszer bele voltam esve egy nagy gödörbe 1 óra is eltelt, amíg ki szedtek onnan kb. Úgy 7-8 éves lehettem.
15/16 anonim válasza:
De a kérdés nem az, hogy beleestél-e a gödörbe, hanem, hogy tudtad-e, hogy beleestél a gödörbe?:)
16/16 anonim válasza:
#15 Nem tudtam, biztos valaki csapdát állított nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!