Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bele vagyok esve az osztálytársamba? És ő belém?
Tegnap moziba mentem két fiú osztálytársammal, tisztán baráti alapon persze. Köztük ültem, szóval a kartámla (vagy mi az) közös volt és az egyik fiú meg én odatettük a karunkat és sikerült valahogy úgy helyezkednie hogy kb egész film alatt hozzámért. Én meg tiszta libabőr voltam végig. Ő kommentálta néha a látottakat, csak hogy megnevettessen. Meg végig ott lopkodta a popcornomat, pedig neki nagy volt nekem meg kicsi. :D
Amikor a másik fiú véletlen hozzámért, akkor viszont nem lettem libabőrös.
Új megfogalmazás a szerelemre!!!!!
libabőr= szerelem
A csávó aki csórta a pattogatott kukoricád szimplán smucig.
Azért vagy tőle "tiszta libabőr" mert tudtodon kívül nem bírod ha a saját kifizetett kajádba turkálnak és esznek is belőle.
Ha majd vesz neked valamit akkor talán..ja eddig vett neked valamit? Mindenki magának fizette a mozit+a kaját?
libabőr=szerelem???? Ok. Én ahány csajba szerelmes voltam, minddel feküdtem. Boldog is voltam. De, ha a libabőröket számolom, akkor k_urvára el vagyok maradva...
ui.: Ne légy hülye, max. bejön neked, ha valaki határozott, de ez ne szerelem. Ha az lenne, égnél.
Szerintem ez meg csak vonzalom, de lehet belole szerelem is barmelyikotok reszerol:)
De az elso ilyen bizsergeto erzes altalaban szerelembe fullad. Enjoy it!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!