Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik csajt választanátok?
1. Überjól néz ki, nagy melle van, jó feneke, jó alakja, szőke hajú. Viszont még szűz, és még várni akar blablabla (azért már kiverte nekem :D
2. Nem rossz csaj ő sem de nem annyira nagy szám mint az első, olyan átlagos lány. Viszont már nem szűz és baromi jól szop, nagyon lelkes :D:D a másik csaj meg ugye elég lutri, hogy milyen lesz a szexben :/
Ti melyiket választanátok? Sajna nem dughatom mindkettőt hosszú távon, mert ismerik egymást, és már így is megy a hiszti :/
Nem érdekel a szentfazék duma!
Írtam, hogy nem beszélgetni szándékszom velük! Majd ha beszélgetni akarok nyilván fog jobban számítani a belső is!
kthxbai
ha lehet a kérdésre válaszoljatok :D
ők tudják, hogy csak d.ugni akarod őket? Ha igen, akkor mindkettő meglehet.
Ha nem, akkor mondd el nekik, ne játszd a hősszerelmest pár kósza numeráért, hogy utána dobd őket!! Főleg a szűznek (de a másiknak is) tudod milyen kihatással lehet a későbbi szexuális életére, kapcsolataira ha átvered őket???? Akkor téged b.*sszon agyon előbb az áram, mint hogy ezt megtedd!!
Tudod nem a rendes srácok a lúzerek, hanem azok akik egy nőnek nem merik elmondani, mik a szándékai vele, mert fél, hogy ebben eltérnek az elképzeléseik. Sumákol, játsza az agyát, hogy minden úgy történjen, ahogy ő akarja. Az ilyen a gerinctelen lúzer, akit mint előbb ítam egy kis áram kezelésbe vehetne.
Akik pedig azt írták, minden nő k.u.r.v.a remélem adtak egy szál virágot egy nagy puszival anyukájuknak anyák napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!