Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti melyik csajt választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik csajt választanátok?

Figyelt kérdés

1. Überjól néz ki, nagy melle van, jó feneke, jó alakja, szőke hajú. Viszont még szűz, és még várni akar blablabla (azért már kiverte nekem :D

2. Nem rossz csaj ő sem de nem annyira nagy szám mint az első, olyan átlagos lány. Viszont már nem szűz és baromi jól szop, nagyon lelkes :D:D a másik csaj meg ugye elég lutri, hogy milyen lesz a szexben :/

Ti melyiket választanátok? Sajna nem dughatom mindkettőt hosszú távon, mert ismerik egymást, és már így is megy a hiszti :/

2014. jún. 21. 13:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#9 Nem én vagyok a felelős azért, hogy te egy lúzer vagy :D
2014. jún. 21. 13:58
 12/24 anonim ***** válasza:
válaszd az elsőt, mert a 2.-at csak megbántanád.
2014. jún. 21. 13:59
 13/24 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Azt valahogy gondoltam, hogy nem mostanában fogod szidni őket, hanem majd megkeseredett 40 éves korodban. Nagyon vicces gyereknek hiszed magad, de az ember az ember, és a magányt nem szereti. És a szex az nem kapcsolat, hanem szex. És mivel látom, hogy hűségre és becsületességre születtél, gondolom gyönyörűek lesznek a következő kapcsolataid, vagy kapcsolat próbálkozásaid (ne így legyen). Szóval szerintem nagyon gyorsan változtass, mert eszméletlenül sz.ar és üres életed lesz így.
2014. jún. 21. 14:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem beszélgetésre? Pedig az emberek képzeld azt is szoktak. Az állatoknak tényleg nem számít. Az előbbi hölgy válaszolónak pedig, nem a férfiak többségét írja le, hanem azt, a nőknek mi jön be, mert pontosan ez. Haveri társaságbam vagyunk 5en, 1 ember ilyen mint a kérdező 3an normálisak, én az átmenet, rájöttem ha rendes vagyok cseszhetem, mióta átmentem parasztba 4-5 csaj fut utánam, csak ilyenkor meg hányok magamtól. Egyikünk se ronda, egyikünk se joképűbb mint a másik, anyagilag is pont ugyanúgy vagyunk eleresztve, mégis találd ki, melyikünknek volt tucat nője?
2014. jún. 21. 14:03
 15/24 anonim ***** válasza:
megint a 4-es vagyok. Az utolsónak igaza van, tényleg r.ibancok a lányok. És én is azt tapasztalom, hogy a fiúknak azok kellenek, és én se értem, ráadásul csúnyáák. Már olyan mű fejük van, hogy nem tudom őket megkülönböztetni. Tök komolyan. És mégis. De ez van, tudom, hogy vannak normális fiúk is, kevesen, de vannak.És vannak normális lányok is. Nem is egy. De azt az ilyenek , mint a kérdező az életben nem fogják megtalálni. De valóban egyik fél sem különb a másiknál. De ha valaki ilyen nyíltan p.öcs, azért az már gáz.
2014. jún. 21. 14:13
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a szentfazék duma!

Írtam, hogy nem beszélgetni szándékszom velük! Majd ha beszélgetni akarok nyilván fog jobban számítani a belső is!

2014. jún. 21. 14:21
 17/24 anonim ***** válasza:
jólvan s.eggfej, jó a szövegértésed. De befejeztem örüljél.
2014. jún. 21. 14:40
 18/24 A kérdező kommentje:

kthxbai

ha lehet a kérdésre válaszoljatok :D

2014. jún. 21. 14:42
 19/24 anonim ***** válasza:

ők tudják, hogy csak d.ugni akarod őket? Ha igen, akkor mindkettő meglehet.

Ha nem, akkor mondd el nekik, ne játszd a hősszerelmest pár kósza numeráért, hogy utána dobd őket!! Főleg a szűznek (de a másiknak is) tudod milyen kihatással lehet a későbbi szexuális életére, kapcsolataira ha átvered őket???? Akkor téged b.*sszon agyon előbb az áram, mint hogy ezt megtedd!!

Tudod nem a rendes srácok a lúzerek, hanem azok akik egy nőnek nem merik elmondani, mik a szándékai vele, mert fél, hogy ebben eltérnek az elképzeléseik. Sumákol, játsza az agyát, hogy minden úgy történjen, ahogy ő akarja. Az ilyen a gerinctelen lúzer, akit mint előbb ítam egy kis áram kezelésbe vehetne.

Akik pedig azt írták, minden nő k.u.r.v.a remélem adtak egy szál virágot egy nagy puszival anyukájuknak anyák napján.

2014. jún. 21. 14:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
gyökér vagy... remélem a két szék közé esel!!
2014. jún. 21. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!